Zorgeloze mobiliteit, ook in deze periode

De gezondheid van u en onze medewerkers nemen wij serieus en wij volgen de richtlijnen van de overheid. Om u goed van dienst te kunnen blijven zijn, verzoeken wij u rekening te houden met de volgende afspraken:

Update 26 januari 2022:

  • De showrooms zijn weer geopend! U bent van harte welkom voor een bezichtiging of een proefrit. Een afspraak maken is niet verplicht.
  • Het is verplicht om tijdens uw bezoek een mondkapje te dragen. Wanneer u ergens plaats heeft genomen mag u deze afdoen.
  • Wij adviseren u na het afgeven van uw autosleutel naar huis te gaan en daar te wachten totdat wij bellen dat de auto weer kan worden opgehaald.
  • Wilt u bij ons wachten totdat de auto gereed is? Dat mag in een door ons aangewezen Corona-proof wachtruimte waar u kunt zitten totdat onze medewerkers zich bij u melden.
  • Eventueel hebben we, zij het beperkt, fietsen beschikbaar waar u tijdens het wachten gebruik van kunt maken.
  • Wij verzoeken u uw handen te desinfecteren bij binnenkomst.
  • Houd 1,5 meter afstand van onze medewerkers en andere klanten.
  • Bekijk hier onze online contact mogelijkheden.

Heeft u een afspraak bij ons gepland staan maar is het vanwege de genomen maatregelen niet mogelijk om de auto bij ons langs te brengen, bijvoorbeeld door schoolgaande kinderen die even thuis zitten? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij bekijken graag met u hoe we in deze periode toch de zorgeloze mobiliteit kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Heeft u verschijnselen als neusverkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts? Blijf dan thuis volgens de regelgeving van het RIVM. Bezoekt u onze vestiging conform afspraak, draagt u dan alstublieft een mondkapje en houdt 1,5m afstand.

Via onze website, nieuwsbrief en Social Media kanalen zullen wij u steeds informeren bij nieuwe ontwikkelingen. Ook dan blijft het bieden van zorgeloze mobiliteit ons streven.

Wij wensen u en uw dierbaren sterkte in deze uitdagende tijd. Voelt u zich welkom om met ons in verbinding te blijven, al is het alleen maar om een kleine peptalk aan de telefoon.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Met vriendelijk groet,

Team Hooftman

  • Light Version Sup00184 (1)

Boek een proefrit

Boek een proefrit

Hooftman Voorraad

Onze voorraad

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Hooftman Nieuwsbrief.