ZORGELOZE MOBILITEIT

Zorgeloze mobiliteit. Dat is waar we voor staan. Bij Hooftman Volvo bent u aan het juiste adres voor jaarlijks onderhoud, APK, aircocheck en reiniging, Service op Maat en schadeherstel. Alles om uw Volvo in topconditie te houden.

Volvo Personal Service

Het Volvo Personal Service concept brengt met zich mee dat de duur van de werkplaatsopdracht, bij het werken in teams van twee, wordt verkort. Dus terwijl u wacht, een kop heerlijke koffie drinkt en/of gebruik maakt van één van de flex-werkplekken, staat uw auto alweer voor u klaar!

Meer weten wat Volvo Personal Service voor u kan betekenen? 

Werkplaats Receptie Hooftman
Onder De Auto Controle

Onderhoud 

Goed onderhoud is van groot belang om lang met uw Volvo te kunnen rijden. Onze Volvo Personal Service technici zorgen naast de onderhoudshandelingen ook voor de meest actuele software voor het computernetwerk en klimaatsysteem. Zo kunt u nog jaren lang vooruit.

Service op Maat 

Bent u in het bezit van een oudere Volvo? Breng dan uw Volvo voor service op maat. De technicus kijkt gericht met u naar de werkzaamheden die écht nodig zijn om uw Volvo in goede staat te houden. 

Service op Maat

  • Duidelijkheid over de staat van uw Volvo: Door samen de auto te inspecteren krijgt u inzicht in de technische staat van uw Volvo.
  • Kosten vooraf bekend: We bespreken samen welke kosten u wel en niet wil of kan maken, uiteraard binnen de grenzen van veiligheid. Zo weet u waar u aan toe bent.
  • Persoonlijke aandacht: Onze technisch adviseur en service adviseur blijven gedurende de Service op Maat.
Vps Onder De Auto
Apk Werkplaats

APK

Inclusief roet-/viergasmeting en afmelding RDW

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw Volvo wordt gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. 

Aircocheck- en reiniging

U kunt haast niet zonder ‘m.. de airco. Wij bieden u verschillende opties om uw airco altijd fris te houden!

Gratis aircocheck
We controleren de werking van uw aircosysteem en meten de koeltemperatuur.

Airco onderhoud € 116,00
Voor optimaal genieten van uw airco blazen we de condensor schoon, tappen we het systeem af en vullen we het weer. Indien nodig vullen we het systeem bij, extra kosten hiervoor zijn afhankelijk van de hoeveelheid toe te voegen koudemiddel.

Airco reiniging € 49,00

Het reinigen van de luchtkanalen en het ventilatiehuis voorkomt of verwijdert een onfrisse geur door een vervuild systeem.

Aircocheck Door Hooftman
Schade Herstel Door Hooftman

Schadeherstel en ruitreparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een steentje dat van een vrachtwagen stuitert, een automobilist die even niet oplet. Het is zo gebeurd en de gevolgen kunnen groot zijn.

Goed zicht is belangrijk. Een ster in uw voorruit kunt u bij een van onze vestigingen laten repareren. Ook het vervangen van een ruit is bij ons mogelijk. Onze technici gebruiken tijdens de reparatie of vervanging altijd de juiste materialen en apparatuur om u weer veilig op weg te laten gaan.

Volvo Assistance

Hulp bij pech onderweg met 24/7 Volvo Assistance. In Nederland maar ook in de rest van Europa. Brengt u uw Volvo jaarlijks bij de Volvo-dealer voor een onderhoudsbeurt? Dan heeft u standaard al Volvo Assistance. Dit is uit te breiden met Volvo Premium Assistance voor € 40,- per jaar!

[ultimate-faqs include_category=’aftersales’ ]

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak

Occasions

Onze voorraad

Proefrijden

Boek een proefrit