Hooftman Volvo

ALGEMEEN PRIVACYBELEID

28 mei 2018,

Hooftman Volvo, hierna te noemen Hooftman Volvo, gevestigd op Coenecoop 59, 2741 PH te Waddinxveen in Nederland committeert zich aan het op verantwoordelijke wijze beheren van de informatie die u ons verstrekt en de informatie die wij verzamelen, om onze taak als Volvo-dealer naar behoren te kunnen uitvoeren.

Dit Algemeen Privacybeleid beschrijft hoe Hooftman Volvo als databeheerder informatie kan verzamelen, gebruiken en delen, in het bijzonder met betrekking tot het gebruik van onze belangrijkste website https://hooftman.nl/ en andere websites, plus het verlenen van onze diensten, waarbij steeds wordt gerefereerd aan dit Algemeen Privacybeleid.

Voor sommige processen wijkt het privacybeleid van Hooftman Volvo  af van dit Algemeen Privacybeleid, bijvoorbeeld voor het verwerken van persoonsgegevens van medewerkers of sollicitanten. Medewerkers, flexwerkers, zelfstandigen en sollicitanten kunnen een exemplaar van het betreffende privacybeleid verkrijgen door contact op te nemen met de afdeling verkoop via info@hooftman.nl

Dit Algemeen Privacybeleid beschrijft:

  • Het soort informatie dat Hooftman Volvo verzamelt
  • Hoe Hooftman Volvo gebruik maakt van de informatiedie het verzamelt
  • Hoe Hooftman Volvo de informatie kan delendie het verzamelt
  • Wettelijke grondslag voor het gebruik van uw persoonsgegevens
  • Diensten en content van derden
  • Bescherming en opslag van de informatie die Hooftman Volvo verzamelt
  • Uw keuzen en rechten
  • Hoe u contact met ons kunt opnemen
  • Wijzigingen aan dit Algemeen Privacybeleid

1.1         Het soort informatie dat Hooftman Volvo verzamelt

Hooftman Volvo verzamelt de persoonsgegevens die u ons verschaft, bijvoorbeeld door onze website te bezoeken, ons een e-mail te sturen of een overeenkomst met ons aan te gaan. ‘Persoonsgegevens’ kunnen elke soort informatie zijn die kan worden gebruikt om u te identificeren, of die Hooftman Volvo aan u kan koppelen. Hooftman Volvo kan bepaalde informatie automatisch verzamelen, wanneer u gebruik maakt van onze websites, zich toegang verschaft tot deze websites of met ons communiceert via deze websites. Ook kan Hooftman Volvo informatie verzamelen van andere bronnen, zoals social-mediaplatforms die informatie kunnen delen over hoe u communiceert met onze social media.

Informatie die u ons verstrekt

Hooftman Volvo verzamelt informatie die u ons vrijwillig verstrekt, waaronder de informatie die u met ons deelt via e-mail of andere kanalen, als u zich inschrijft voor Hooftman Volvo -materiaal of hiertoe een verzoek indient, bij het aanvragen van een proefrit, wanneer u zich inschrijft voor een evenement, als u een zakelijke partner van ons bent en wanneer u reageert op onze uitingen of verzoeken tot informatie. De persoonsgegevens die u verstrekt, kunnen bestaan uit uw naam, contactgegevens, titel en informatie over de organisatie waaraan u verbonden bent en uit alle andere persoonsgegevens die u verstrekt.

Informatie die Hooftman Volvo verzamelt van andere bronnen

Hooftman Volvo kan informatie over u ontvangen van andere bronnen, waaronder partners die ons ondersteunen bij het updaten, uitbreiden en analyseren van onze databestanden, nieuwe klanten identificeren en ons helpen fraude te voorkomen of vast te stellen. Hooftman Volvo kan ook informatie over u ontvangen van social-mediaplatforms, waaronder, maar niet beperkt tot, de momenten waarop u met ons communiceert op die platforms, of zich toegang verschaft tot onze social-mediacontent. De informatie die Hooftman Volvo kan ontvangen, wordt bepaald door de privacy-instellingen, voorwaarden en/of procedures van het betreffende social-mediaplatform en Hooftman Volvo beveelt u aan deze te controleren en na te lezen.

Informatie van kinderen

Onze websites en diensten zijn doorgaans niet gericht op kinderen jonger dan 16. Hooftman Volvo verzamelt niet bewust persoonsgegevens van iemand onder de 16 zonder toestemming van ouders of verzorgers. Mocht u bemerken dat Hooftman Volvo desondanks persoonsgegevens van een kind jonger dan 16 heeft verzameld zonder deze toestemming, laat het ons dan a.u.b. weten zodat wij passende maatregelen kunnen nemen.

1.2         Hoe Hooftman Volvo gebruikt maakt van de informatie die het verzamelt

Hooftman Volvo kan de informatie die het verzamelt gebruiken voor:

  • Het beantwoorden van uw aanvragen en het leveren van onderdelen, accessoires en auto’s.
  • Het bieden van de diensten die u van ons verlangt, waaronder het inplannen van technische service.
  • Het operationeel houden van onze websites, deze te verbeteren en problemen op te lossen.
  • Het u toesturen van nieuwsbrieven, marketingcommunicatie en andere informatie of materialen, die u mogelijk interesseren.
  • Het onderhouden van ons relatiebestand.
  • Beter inzicht in hoe mensen gebruik maken van onze websites, waaronder het genereren en analyseren van statistieken.
  • Zakelijke en administratieve doeleinden, waaronder data-analyse, het verzenden van facturen, het vaststellen en voorkomen van (mogelijke) fraude, illegale activiteiten of misbruik van intellectueel eigendom en hier adequaat naar handelen.
  • Contractmanagementdoeleinden, waaronder het beheer van ons relatiebestand van klanten en zakelijke partners.
  • Het meten van de effectiviteit van onze evenementen, promotionele campagnes en publicaties, bijvoorbeeld met behulp van enquêtes.
  • Het voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, beantwoorden aan juridische processen of verzoeken om informatie door de overheid of derden, of het beschermen van uw en onze rechten en die van anderen, zodra Hooftman Volvo de noodzaak hiervoor redelijk en gepast acht.

1.3         Hoe Hooftman Volvo de informatie kan delen die het verzamelt

Hooftman Volvo en onze bedrijfsentiteiten wisselen onderling informatie uit voor zakelijke doeleinden, zoals interne administratie, facturering, promotie van onze evenementen en diensten en om u of uw organisatie onze diensten te bieden.

Hooftman Volvo deelt geen informatie die redelijkerwijs u of uw organisatie kan identificeren, voor onafhankelijk gebruik met niet aangesloten entiteiten, door verkoop, verhuur of anderszins. Behalve zoals uitdrukkelijk omschreven in dit Algemeen Privacybeleid, of met uw toestemming vooraf. Hooftman Volvo kan wel informatie delen die niet redelijkerwijs u of uw organisatie kan identificeren, zoals toegestaan binnen de geldende wet- en regelgeving.

Hooftman Volvo is actief in Nederland. Hooftman Volvo kan uw persoonsgegevens uitwisselen voor opslag en verwerking, op basis van de vastgelegde overeenkomsten tussen Hooftman Volvo en uw bedrijfsentiteiten en leveranciers die data namens u verwerken. In sommige landen kunnen andere databeveiligingswetten en -regels gelden dan die in uw land. Voor de uitwisseling van data buiten de Europese Gemeenschap zal Hooftman Volvo de noodzakelijke beveiligingssystemen inzetten in overeenstemming met de geldende wettelijke eisen, om de adequate bescherming van uw data te waarborgen. Dit omvat ook schriftelijke garanties van elke derde partij die toegang heeft tot uw data en de verplichting aan hen om de beveiligingsstandaard aan te nemen die een even hoog beschermingsniveau van uw data waarborgt als dat van Hooftman Volvo (bijvoorbeeld met behulp van standaard contractuele clausules, zoals goedgekeurd door de Europese Gemeenschap). Indien u vragen heeft of meer informatie wilt verkrijgen over het internationaal uitwisselen van uw persoonsgegevens of de toegepaste beveiligingssystemen, neem dan a.u.b. contact met ons op via de gegevens onder aan dit Algemeen Privacybeleid.

Hooftman Volvo kan de informatie die het verzamelt ook vrijgeven aan:

  • Derde zakelijke partijen die namens ons diensten verlenen, zoals ICT-bedrijven, bedrijven die mailingen verzorgen, enquête- en onderzoeksbureaus.
  • Politie, overheidsinstanties of derde partijen met wettelijke toestemming of noodzaak zoals contractueel vastgelegd, of wanneer Hooftman Volvo het redelijkerwijs noodzakelijk acht om deze wettige dienst te verlenen. Onder dit soort omstandigheden onderneemt Hooftman Volvo redelijke pogingen om u vooraf op de hoogte te stellen, voordat Hooftman Volvo informatie vrijgeeft die redelijkerwijs u of uw organisatie kan identificeren, tenzij dit vooraf niet mogelijk of redelijk is onder de gegeven omstandigheden.
  • Dienstverleners, adviseurs, potentiële zakelijke partners of andere derde partijen, in relatie tot het overwegen, onderhandelen of afronden van een transactie waarbij Hooftman Volvo betrokken is, al dan niet in samenwerking met een ander bedrijf, of wanneer Hooftman Volvo activa of een deel hiervan verkoopt, opheft of overdraagt.

1.4         Wettelijke grondslag voor het gebruik van uw persoonsgegevens

Er zijn verschillende wettelijke grondslagen waarop Hooftman Volvo zich baseert om gebruik te maken van uw persoonsgegevens, namelijk:

  • Presteren volgens contract –Het gebruik van uw persoonsgegevens kan nodig zijn om te presteren volgens de overeenkomst die u met ons heeft. Als u bijvoorbeeld gebruik maakt van onze websites of diensten, zal Hooftman Volvo uw persoonsgegevens gebruiken om aan uw verzoeken te voldoen en u de gewenste diensten bieden.
  • Toestemming – Hooftman Volvo baseert zich op uw toestemming om (1), technische informatie te gebruiken zoals cookiedata en geolocatiedata als beschreven in dit Algemeen Privacybeleid en (2), uw persoonsgegevens te benutten voor marketingdoeleinden waar dit wettelijk is toegestaan. U kunt deze toestemming op elk gewenst moment weer intrekken door contact met ons op te nemen via de gegevens onder aan dit Algemeen Privacybeleid.
  • Gelegitimeerde belangen– Hooftman Volvo kan gebruik maken van uw persoonsgegevens voor onze gelegitimeerde belangen om onze producten en diensten en de content van onze websites te verbeteren.

1.5         Diensten en content van derden

Onze websites kunnen geïntegreerde content bevatten of links naar content verstrekt door derde partijen (zoals videomateriaal). Dit Algemeen Privacybeleid verwijst niet naar de privacy, beveiliging of andere toepassingen van deze derde partijen die deze content verstrekken.

Hooftman Volvo maakt gebruik van de diensten van derde partijen die het functioneren van onze websites ondersteunen, zoals onderzoeksbureaus. Deze derde partijen kunnen zich bedienen van technologieën om uw online activiteiten te herleiden, in tijd en verdeeld over verschillende websites en online platforms. Klik hiervoor meer informatie.

1.6         Bescherming en opslag van de informatie die wij verzamelen

Hooftman Volvo gebruikt administratieve, technische en fysieke veiligheidssystemen, ontworpen om de informatie te beschermen die Hooftman Volvo verzamelt. Echter, geen enkel informatiesysteem biedt 100% zekerheid. Daarom kan Hooftman Volvo de absolute veiligheid van uw persoonsgegevens niet garanderen. Bovendien is Hooftman Volvo niet verantwoordelijk voor de veiligheid van de informatie die u ons zendt via netwerken die Hooftman Volvo niet beheert, waaronder het internet en draadloze netwerken

Hooftman Volvo bewaart de informatie die het verzamelt voor de tijd die als redelijkerwijs noodzakelijk wordt geacht en alleen voor de doeleinden waarvoor Hooftman Volvo deze informatie verzamelt, waarbij wij aan onze wettelijke verplichtingen voldoen.

1.7         Uw keuzen en rechten

Onderworpen aan de plaatselijk geldende wet- en regelgeving, kunt u bepaalde rechten hebben aangaande de informatie die Hooftman Volvo heeft verzameld en die is gerelateerd aan u. Zo heeft u bijvoorbeeld recht tot inzage en correctie of het wissen van persoonsgegevens, of het beperken van of bezwaar maken tegen het gebruik ervan, net als het recht om data te kunnen overdragen naar aan andere beheerder. Daarnaast heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de plaatselijke Autoriteit Persoonsgegevens (als een dergelijke instantie in uw land bestaat).

Hooftman Volvo beveelt u aan contact met ons op te nemen om uw informatie te updaten of te wijzigen zodra deze verandert, of wanneer u van mening bent dat de informatie die Hooftman Volvo over u heeft verzameld onnauwkeurig is. U kunt ook bij ons opvragen welke persoonsgegevens wij van u bewaren, uw persoonsgegevens laten wissen en u kunt bij ons bezwaar maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens door Hooftman Volvo.

1.8         Hoe u contact met ons kunt opnemen

Hooftman Volvo staat graag open voor uw vragen en opmerkingen. Wanneer u contact met ons wilt opnemen over ons privacybeleid of maatregelen voor databescherming, kunt u mailen naar: info@hooftman.nl

1.9         Wijzigingen aan dit Algemeen Privacybeleid

Hooftman Volvo kan dit Algemeen Privacybeleid van tijd tot tijd updaten. De effectieve datum van het actuele privacybeleid staat altijd boven aan dit document. Hooftman Volvo beveelt u aan deze pagina regelmatig na te lezen.

Onze websites maken ook gebruik van analyseservices zoals Google Analytics, om beter inzicht te krijgen in hoe u gebruik maakt van onze websites en hoe we deze kunnen verbeteren. De informatie die met deze services wordt gegenereerd, is anoniem en omvat geen persoonlijke gegevens over uzelf. De anonieme informatie die met het gebruik van deze services is verzameld, wordt op geen enkele wijze samengevoegd met persoonsgegevens die u met uitdrukkelijke toestemming met ons heeft gedeeld. De mogelijkheid van de provider om de informatie over uw bezoeken aan onze websites, die met deze services is verzameld, te gebruiken en te delen, wordt beperkt door de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid van de provider. Om een beter begrip te krijgen van hoe deze providers de anonieme data, verzameld op onze websites, kunnen gebruiken, zou u als voorbeeld Googles beleid op dit vlak kunnen nalezen. U kunt er ook voor kiezen te worden gevrijwaard van Google-advertenties, door uw privacy-instellingen aan te passen.

Als u nog vragen hebt over ons privacybeleid, neem dan contact op met de Hooftman Volvo via https://hooftman.nl/contact/

HooftmanHooftman

Sponsoring

Bekijk de mogelijkheden

Staat uw oplossing er niet tussen, stel dan via het formulier uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Boek een proefrit

Maak hier uw proefritafspraak

Maak een werkplaatsafspraak

Plan deze hier in

Uw auto inruilen

Laat hier uw gegevens voor een inruilvoorstel achter

Stel hier uw overige vragen

VolvoVolvo

Historie

Bekijk de mogelijkheden

Staat uw oplossing er niet tussen, stel dan via het formulier uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Boek een proefrit

Maak hier uw proefritafspraak

Maak een werkplaatsafspraak

Plan deze hier in

Uw auto inruilen

Laat hier uw gegevens voor een inruilvoorstel achter

Stel hier uw overige vragen

Hooftman VolvoHooftman Volvo

Stel uw vraag

Bekijk de mogelijkheden

Staat uw oplossing er niet tussen, stel dan via het formulier uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Boek een proefrit

Maak hier uw proefritafspraak

Maak een werkplaatsafspraak

Plan deze hier in

Uw auto inruilen

Laat hier uw gegevens voor een inruilvoorstel achter

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang maandelijks het laatste nieuws

Stel hier uw overige vragen

WerkplaatsWerkplaats

Afspraak maken voor uw auto

Of u nu in een Volvo van drie jaar oud rijdt of van acht jaar oud, particulier of via uw bedrijf, u bent altijd van harte welkom voor een Service op Maat afspraak.
U kunt hieronder direct uw afspraak inplannen op een voor u geschikt moment.

Maandaanbieding

Bagageruimte mat
> Bekijk de aanbieding

APK € 25,- all-in

Voor de APK-keuring bent u  aan het juiste adres.
> Meer over deze aanbieding

Boek een proefrit

Maak hier uw afspraak

Uw auto inruilen

Laat hier uw gegevens voor een inruilvoorstel achter

Volvo Modellen

Bekijk hier de modellen

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan

  • Duidelijkheid over de staat van uw Volvo: Door samen de auto te inspecteren krijgt u inzicht in de technische staat van uw Volvo.
  • Kosten vooraf bekend: We bespreken samen welke kosten u wel en niet wil of kan maken, uiteraard binnen de grenzen van veiligheid. Zo weet u waar u aan toe bent.
  • Persoonlijke aandacht: Onze technisch adviseur en service adviseur blijven gedurende de Service op Maat afspraak uw aanspreekpunt.

SERVICE 

  • De heer Flintermann: “Ik vond de persoonlijke aandacht een positief punt, maar had alleen verwacht dat ook de wielen werden gedemonteerd om zodoende nog meer van de technische staat van de auto te kunnen zien.”
  • De heer Hofman: “In de hoop kosten te besparen is ook in me op gekomen om de auto bij een universeel bedrijf te brengen. Nu is dit niet nodig; alles wordt afgestemd op mijn wensen en situatie. Zo kan ik dus bij mijn vertrouwde Volvo dealer blijven en met een veilige auto de weg op.”
  • Mevrouw Van ‘t Veld: “Toen ik me bij Hooftman meldde, waren ze al op de hoogte van mijn komst en na de inspectie van de Volvo werd besproken wat de bevindingen waren. Hierdoor voelde ik mij welkom en werd mij duidelijk welke kosten ik wel en niet zou moeten maken.”

TEVREDENHEID

APK

APK-keuring, all-in voor € 25,-!

Onderhoud

Onderhoud en reparatie

Ruitschade

Ruitschadeherstel en -vervanging

Schade herstel

Volvo Erkend Schadeherstel

Airco onderhoud

Airco onderhoud en -reparatie

Bandenspecialist

Zomer- en winterbanden specialist

About MeAbout Me

I'm a singer and an artist

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MY STORY

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry...

Amy Johnson
Java Developer, Htmlstream

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry dummy text of the printing and typesetting.

John Doe
Developer

REVIEWS

  • 0%
    HTML5
  • 0%
    CSS3
  • 0%
    BOOTSTRAP
  • 0%
    WORDPRESS

MY SKILLS

Happy Clients
0
working hours
0
coffee consumed
0
solved tickets
0
01/8/00 - 18/6/102012 - 2015

FRONT-END DEVELOPER

Winter purslane courgette pumpkin quandong komatsuna fennel green bean cucumber watercress. Pea sprouts wattle seed rutabaga okra yarrow cress avocado grape.

01/8/00 - 18/6/102010 - 2012

COMPUTER UNIVERSITY

Winter purslane courgette pumpkin quandong komatsuna fennel green bean cucumber watercress. Pea sprouts wattle seed rutabaga okra grape. Pea sprouts wattle seed rutabaga okra yarrow cress avocado grape.

01/8/00 - 18/6/102000 - 2010

COMPUTER SCHOLL

Winter purslane courgette pumpkin quandong komatsuna fennel green bean cucumber watercress. Pea sprouts wattle seed rutabaga okra yarrow cress avocado grape.

HooftmanHooftman

Nieuws
Volvo XC40 ontvangt vijf sterren in de Euro NCAP test

De Volvo XC40 onderscheidt zich met vijf sterren en topprestaties in de nieuwe, zwaardere 2018 Euro NCAP tests. Dit betekent dat de XC40 zich bij de 60 en 90 serie voegt

Terugblik Hooftman Volvo Wieler Toertocht
Mede door de komst en inzet van 120 deelnemers, kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde Tweede Hooftman Wieler Toertocht! De leuke reacties, die we onder andere via Social Media en e-mail hebben mogen ontvangen, bevestigen dit.

Volvo V60 nu ook als R-Design leverbaar

Volvo Cars introduceert de nieuwe V60 R-Design. Deze nieuwe uitvoering is per direct te bestellen en samen te stellen. De prijzen beginnen bij € 47.995 voor de benzineversie T5 Geartronic. Het exterieur van de Volvo V60 R-Design kenmerkt zich door de vele Glossy Black details.

Volvo 440: innovatieve Volvo viert zijn 30-jarig jubileum

In juni 1988 onthult Volvo de Volvo 440. Een vijfdeurs familieauto die zijn technologie deelt met de sportcoupé Volvo 480. Volvo toont hiermee aan dat voorwielaandrijving de weg vooruit is.

Volvo Cars toont nieuwe S60 sportsedan

De eerste in Amerika geproduceerde Volvo. Volvo Cars presenteert vandaag de nieuwe mid-sized sportsedan Volvo S60. Dat gebeurt bij Volvo’s eerste Amerikaanse productiefaciliteit, namelijk die in Charleston, South Carolina. 

Volvo Cars neemt eerste Amerikaanse productiefaciliteit in gebruik

Volvo Cars neemt vandaag zijn eerste productiefaciliteit in Amerika in gebruik. Die staat in Charleston, South Carolina. De officiële ingebruikname bevestigt andermaal het mondiale karakter van de premium autoproducent

Volvo Cars streeft naar kwart gerecyclede kunststoffen in elke nieuwe Volvo vanaf 2025

Volvo Cars kondigt aan dat vanaf het jaar 2025 minstens een kwart van de gebruikte kunststoffen in elk nieuw Volvo-model gerecycled is.
Verder dringt Volvo bij toeleveranciers in de autosector erop aan nauwer samen te werken met autofabrikanten om op die manier

Volvo en Polestar komen met speciaal performance pakket

Volvo Cars en Polestar brengen een nieuwe performance uitvoering met de naam Polestar Engineered op de markt. Deze is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe geëlektrificeerde 60-serie T8 Twin Engine plug-in hybrid. 

Volvo S60 geen diesel meer

De nieuwe Volvo S60 – die later dit jaar verschijnt – is het eerste model van Volvo dat niet met een dieselmotor leverbaar wordt.

Volvo en Google diensten

Volvo breidt volgende generatie Sensus uit met Google-diensten. Volvo Cars kondigt aan dat het gaat samenwerken met Google om het spraakgestuurde Google Assistant

De helft in 2025 is elektrisch

Volvo Cars verwacht dat de helft van het aantal verkochte nieuwe Volvo’s in 2025 volledig elektrisch is aangedreven. Daarmee gaat Volvo Cars weer een stap verder dan in 2017.

In-car delivery

Volvo voegt ‘in-car delivery’ van Amazon toe aan connected services

Volvo Cars is een samenwerking aangegaan met Amazon zodat Amerikaanse Volvo-rijders hun pakketje van de webwinkel in de auto kunnen laten bezorgen. Hiermee breidt Volvo de online connected services van de Volvo On Call-app uit.

De Volvo S90 Ambience Concept

Volvo presenteert met de Volvo S90 Ambience Concept een auto die door middel van visuele elementen, geluid en geuren het welzijn van de inzittenden naar een ongekend hoog niveau tilt.

Volvo XC60 breidt voorsprong uit

De Volvo XC60 breidt zijn voorsprong uit met de ‘World Car of the Year 2018’ award, nieuwe motoren en vanafprijs € 54.995,- Met het winnen van de titel ‘World Car of the Year 2018’, kent de Volvo XC60 een vliegende start.

Volvo V40 Editions
Volvo V40 Editions
De Volvo V40 biedt het beste in Scandinavisch design. De zeer complete Edition, Edition+ en Dynamic Edition van de V40 zijn standaard extra compleet uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort.

De Volvo Clubbonus
De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Cars Nederland uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid (of de ouder van een lid) van die vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij een erkende Volvo dealer!

Editons V40 en V40 Cross Country gratis Automaat

Volvo introduceert nieuwe uitvoeringen van de Volvo V40 en Volvo V40 Cross Country: de Edition, Edition+ en Dynamic Edition. Een automatische transmissie is een optie zonder meerprijs.

Volvo XC40 Auto van jaar 2018

De nieuwe Volvo XC40 is de winnaar geworden van de Auto van het Jaar 2018 verkiezing. Een grote erkenning van de kwaliteit en innovatie van ons product. 

De nieuwe Volvo V60

Nieuwe Volvo V60 doet eer aan Volvo’s rijke estate-historie

Volvo Cars introduceert de volledig nieuwe Volvo V60. De mid-sized premium estate is onthuld in zijn natuurlijke omgeving, namelijk op de oprit van een gezinswoning in Stockholm.

Flamboyante Zweedse Italiaan bestaat 30 jaar!
De Volvo 780 was het stijlvolle resultaat van een samenwerking tussen Volvo Car Corporation en het Italiaanse bedrijf Bertone.

Volvo kondigt de Volvo V90 Cross Country aan
Volvo geniet internationaal bekendheid als de bedenker van ‘cross over’ modellen. Met de onthulling van de nieuwe V90 Cross Country verstevigt Volvo de leiding in dit populaire segment.

Volvo geeft veiligheid al 90 jaar voorrang
Volvo en veiligheid zijn al 90 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al sinds de oprichting in 1927 geeft Volvo voorrang aan veiligheid. Dat ligt opgesloten in het DNA.

Klantervaring Volvo On Call
Tegenwoordig is Volvo On Call een veel gekozen optie op nieuwe Volvo’s. Maar wat is Volvo On Call eigenlijk? En hoe werkt het in de praktijk? 

Verbouwingsblog; Klaar voor de occasionmarkt
De koper van een gebruikte Volvo heeft tegenwoordig hogere eisen. Bij de eerste kennismaking moet de auto er smetteloos bij staan, overeenkomstig de geschetste verwachting na het bekijken van de autopresentatie op internet.

Verbouwingsblog; Occasions anno 2017
De gesprekken over het implementeren van de nieuwe Volvo Dealerstandards, de huisstijl, maakten al snel duidelijk dat er veel wensen waren die tot een grotere verbouwing zouden leiden.

Verbouwingsblog; Wijziging Volvo huisstijl
Als officieel Volvo dealer wordt er door Volvo Car Nederland (VCNL) en Volvo Car Corporation (VCC) in Zweden van ons verwacht dat wij herkenbaar zijn als onderdeel van de Volvo organisatie.

Grote verbouwing Hooftman Woerden B.V.
Onze vestiging in Woerden ondergaat dit jaar tijdens een grootscheepse verbouwing een metamorfose.

Volvo: Meest veilige auto’s ter wereld
People_man_vrouw_inauto_P2X_1100x500
Volvo stelt zich ten doel dat in 2020 niemand meer omkomt of ernstig gewond raakt tijdens een ongeval in een nieuwe Volvo. In dat streven ligt de fabrikant op schema.

Nieuwe generatie kinderzitjes van Volvo
Childseat
Volvo Car Corporation presenteert drie nieuwe kinderzitjes. Die bieden optimale veiligheid, terwijl bij de ontwikkeling ervan de focus ook lag op design, comfort en gebruiksgemak.

Volvo Private Lease
Een Volvo privé leasen? Dat kan nu ook via Volvo Private Lease. Een zorgeloze en financieel zeer aantrekkelijke optie, want daarmee rijdt u al vanaf slechts 369 euro per maand in een compleet uitgevoerde en gloednieuwe Volvo.

Volvo breidt productie in China uit
Pre-production of the new Volvo S90 in the Daqing manufacturing plant
Door de toenemende vraag naar Volvo’s wereldwijd, zal Volvo Cars meer auto’s in China gaan produceren. Volvo’s uitgebreide capaciteit in China vormt een integraal onderdeel van de wereldwijde productiestrategie. 

Geen dodelijke auto-ongelukken meer in 2020
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Volvo Cars heeft een nieuw actief veiligheidssysteem ontwikkeld dat een auto uit gevaarlijke situaties kan redden met autonome uitwijkmanoeuvres, waarbij ook obstakels worden omzeild.

Volvo onthult Concept 26
Volvo’s onderzoek naar autonoom rijden bevestigt wat we eigenlijk al wisten: het dagelijks woon-werkverkeer ontneemt ons het plezier in het autorijden.

Volvo gaat auto’s zonder fysieke sleutel leveren
Al decennialang is het een gewoonte voor autobezitters om een auto te ontgrendelen en te starten met een fysieke sleutel. Dat gaat veranderen!

Online aankopen in twee uur afgeleverd
Volvo Cars pioneers two-hour in-car delivery service with Swedish start-up urb-it

 in geparkeerde Volvo

Volvo Car start een baanbrekende samenwerking met de Zweedse bezorgdienst start-up urb-it. Die garandeert dat een pakket binnen twee uur na de online bestelling wordt afgeleverd in de auto.

Volvo toont voorproefje

van volgende generatie 40-serie

Volvo presenteert twee nieuwe studiemodellen die de officiële lancering van zijn wereldwijde strategie voor compacte modellen markeren.

Nieuwe ‘connected services’ en verfijnde interface
Volvo Cars kondigt diverse updates aan voor zijn wereldwijde ‘connected services’ en vernieuwt zijn meervoudig onderscheiden ‘Sensus in-car interface’.

Zweedse gezinnen helpen
Volvo Drive Me - Familie Hain

bij ontwikkeling autonoom rijden

Volvo Cars betrekt Zweedse gezinnen bij de ontwikkeling van autonoom rijdende auto’s. Zij testen de auto’s in de praktijk op de openbare weg in Gotenburg en doen verslag van hun ervaringen aan de ingenieurs. 

De nieuwe Volvo XC90
Dit is hem: de nieuwe Volvo XC90, een uniek vormgegeven premium SUV met zeven zitplaatsen, ongekend krachtige en tegelijk zuinige motoren, toonaangevende veiligheidsvoorzieningen en een tot in perfectie afgewerkt interieur.

Volvo XC90 Excellence nu ook in Nederland
De Volvo XC90 Excellence is vanaf nu te bestellen. Deze uiterst exclusieve uitvoering met vier riante zitplaatsen is standaard voorzien van vrijwel alle denkbare luxe en hoogwaardige techniek.

Aantrekkelijke 90th Anniversary Editions
Volvo Cars bestaat 90 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum zijn de Volvo V90, V90 Cross Country en XC90 tijdelijk leverbaar als extra complete 90th Anniversary Edition.

Nieuwe Volvo XC60 beschermt

inzittenden nog beter

Volvo Cars bewijst met de nieuwe Volvo XC60 wederom leiderschap op het gebied van veiligheid. De tweede generatie van deze bestseller is uitgerust met drie nieuwe geavanceerde rijassistentiesystemen die de bestuurder en passagiers nog beter beschermen. 

De nieuwe Volvo XC60 als professionele fotocamera?
Volvo Cars, vooral bekend als wereldleider op het gebied van veiligheid, en drievoudig Pulitzerprijswinnares Barbara Davidson, fotografe en artieste, zorgen samen voor een wereldprimeur.

Volvo XC40: Express Yourself
De langverwachte Volvo XC40 maakt het XC-gamma van Volvo compleet en introduceert dynamiek, eigenheid en speelsheid in het segment van de compacte SUV.

Volvo XC40 maakt een einde aan rommel in auto
Volvo Cars maakt met de nieuwe Volvo XC40 een einde aan de dagelijkse frustratie die automobilisten ervaren vanwege het gebrek aan functionele opbergruimte in hun auto.

Volvo XC40: ontworpen voor het moderne stadsleven
Volvo Cars introduceert met de nieuwe Volvo XC40 een veiligheidsniveau dat niet eerder in zijn klasse te zien was. Hetzelfde geldt voor de gebruikerservaring.

Nieuwe Volvo XC40 maakt XC-familie compleet
Volvo heeft vandaag in het Italiaanse Milaan de nieuwe Volvo XC40 geïntroduceerd. Daarmee maakt Volvo het XC-gamma compleet. Met de introductie van de nieuwe XC40

Detailfoto’s nieuwe Volvo XC40
De nieuwe Volvo XC40 betekent voor Volvo toetreding tot een compleet nieuw marktsegment met een eigentijds model, vol slimme en eigenzinnige features.

Volvo XC40 filmoverzicht
Liefhebber van bewegende beelden? Of benieuwd naar de eerste reactie van de Nederlandse autopers? Uiteraard staat het web vol met beeldmateriaal van de Volvo XC40

Prijzen Volvo XC40 bekend gemaakt
De nieuwe Volvo XC40 is vanaf nu te bestellen vanaf € 39.975 voor de T3-benzineversie. Private Lease is mogelijk vanaf € 549 (48 mnd/10.000 km). De eerste auto’s worden uitgeleverd als T5 AWD of D4 AWD

Volvo XC40 in productie in België
Vandaag rolt de allereerste Volvo XC40 van de band in de Volvo-fabriek bij onze zuiderburen in Gent. De XC40 is de eerste compacte premium SUV van Volvo, dat al meer dan 13.000 orders voor het nieuwe model ontving.

Volvo XC40 gereden door de pers
In de mooie omgeving van Barcelona heeft een delegatie van de Nederlandse auto pers kennis gemaakt met de nieuwe Volvo XC40. Wilt u als eerste kennis maken met de nieuwe XC40?

De Volvo V90 Cross Country
Volvo presenteert de nieuwe V90 Cross Country, waarmee de 90-serie nu compleet is. Sinds de introductie van de eerste Cross Country zo’n twintig jaar geleden staat Volvo

Volvo V90 Cross Country haal alles uit het leven
Volvo Cars daagt met de introductie van de nieuwe Volvo V90 Cross Country mensen uit hun vergeten passies in het leven opnieuw te ontdekken.

Volvo V90 Cross Country Volvo Ocean Race

Avontuurlijk en exclusief

Volvo onthult de Volvo V90 Cross Country Volvo Ocean Race. Deze uiterst exclusieve en extra avontuurlijke uitvoering van de Volvo V90

Twin Engine en R-Design voor Volvo S90 en V90
De nieuwe Volvo S90 en V90 kennen een zeer goede verkoopstart. Dit zorgt er voor dat Volvo nu al het modeljaar 2018 aanbod kenbaar maakt, inclusief de R-Design uitvoering.

Nieuw: De Volvo S90 en V90 T4
Voor de S90 en V90 versterkt de T4 Geartronic benzinemotor het programma. Met 190 pk en standaard voorzien van een achttraps-automaat zorgen de nieuwe varianten voor een zeer scherpe vanafprijs

Nu Polar-uitvoeringen Volvo S60, V60 en V60 Cross Country
Volvo maakt de Volvo V60 Cross Country nog aantrekkelijker en bovendien voor een grotere doelgroep bereikbaar. De meerprijs in vergelijking tot de Volvo V60 is verlaagd naar slechts € 1.000.

Nieuw: Volvo V60 Business Sport

Nu vanaf € 38.995,-

Per direct te bestellen; de Volvo V60 Business Sport! De basis is de extra luxe uitgeruste, sportieve V60 R-Design, gecombineerd met krachtige, 190 pk sterke T4-benzinemotor of D4-dieselmotor. 

Nieuw gezicht voor Volvo V40
Volvo voorziet de succesvolle V40 en V40 Cross Country van het nieuwe familiegezicht van Volvo. Voor modeljaar 2017 hebben de Volvo V40 en V40 Cross Country een

Samenwerking met Ellen van Dijk
Met veel genoegen maken we bekend dat we onlangs een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend met Wielrenster Ellen van Dijk, Stichting Wielerronde Woerden en Kiremko.

Verbouwingsblog; Verbeteringen aan het pand
Hoewel het pand ten tijde van de opening in 1999 helemaal State Of The Art was, heeft de tijd niet stil gestaan en kunnen we verschillende punten benoemen die aangepast moeten worden.

Buy & Drive
2017_actie_Buy_and_Drive_overzicht_1240

Nieuwe Volvo’s met showroomvoordeel!

Buy & Drive, het exclusieve Hooftman label voor zeer snel te leveren nieuwe Volvo’s met extra veel showroomvoordeel!

Volvo Cars onthult nieuwe Volvo XC60
Volvo Cars heeft vandaag op de Autosalon van Genève de compleet nieuwe Volvo XC60 onthuld. Deze vervangt de zeer succesvolle XC60

De nieuwe Volvo S90
Volvo Cars bereidt zich voor op de komst van de Volvo S90. Het compleet nieuwe model is Volvo’s nieuwe wapen in het premium sedansegment.

Volvo onthult stijlvolle en veelzijdige V90
Volvo onthulde in thuisland Zweden de langverwachte V90. De stijlvolle en veelzijdige V90 die in de hoofdstad Stockholm werd gepresenteerd, is het derde en laatste lid

Volvo V40 T4 & D3 Business Sport

Nu € 29.995,-

De nieuwe V40 Business Sport biedt naast de sportieve en complete V40 R-Design uitrusting nog veel meer.

Volvo XC60 veiligste auto
De Volvo XC60 is tijdens de toekenning van de prestigieuze Euro NCAP 2017 Best in Class safety awards door het onafhankelijke instituut Euro NCAP tot best presterende luxe offroader en de auto met de beste overall score uitgeroepen.

70-jarig bestaan van Hooftman Autobedrijven
In 2016 vieren we het 70-jarig bestaan van Hooftman Autobedrijven. Dat de ontwikkeling van het bedrijf de afgelopen 70 jaar voornamelijk te danken is geweest aan de trouwe Hooftman-relaties, spreekt voor zich.

Volvo; meer dan 60 jaar estate-ervaring
Slechts weinig autofabrikanten kunnen prat gaan op zo’n rijk erfgoed op het gebied van de ontwikkeling en productie van stationwagons als Volvo Cars.

Volvo 480 ES wordt 30
De Volvo 480 ES was het eerste model van Volvo met voorwielaandrijving en een dwars voorin geplaatste motor.

Nieuwe Volvo motoren
Nieuws_iArt_motoren_1100x500
De ontwikkeling en productie van de geheel nieuwe viercilinder motoren vormen een belangrijk onderdeel van de onafhankelijkheidsstrategie van de Zweedse autofabrikant Volvo Car Group. 

Nieuwe generatie Hooftman een feit!
Met de ondertekening van het nieuwe Volvo dealercontract op donderdag 25 september jl. werd de bedrijfsopvolging van de Hooftman Autobedrijven door Martine en Ivor Hooftman volledig afgerond. Henk en Teun Hooftman hebben het stuur van het familiebedrijf definitief doorgegeven aan de derde generatie!

Continuïteit
“Wij zijn erg blij de kans te krijgen om het prachtige Volvo dealerbedrijf van onze vader en zijn neef over te nemen”, vertellen een stralende Ivor en Martine Hooftman.

Nieuwe Volvo motoren
Nieuws_iArt_motoren_1100x500
Volvo presenteert een range volledig nieuwe Volvo motoren; de in Zweden ontwikkelde nieuwe tweeliter, viercilinder krachtbronnen. 

Volvo Concept Coupé
De nieuwe Volvo Concept Coupé is de eerste van een serie studiemodellen die de vele designmogelijkheden van Volvo’s nieuwe Scalable Product Architecture (SPA) toont.

Volvo Concept XC Coupé
Stijlvolle veelzijdigheid en eigentijdse veiligheidsfeatures, geïnspireerd op moderne sportmaterialen. De Volvo Concept XC Coupé debuteerde 13 januari op de Detroit Motor Show.

Volvo Concept Estate
Volvo Cars heeft op de Autosalon van Genève 2014 de Concept Estate onthult. Dit is het vervolg op de goed ontvangen designs van de eerste twee conceptcars in deze serie.