Volvo & hockey

Dit jaar vieren wij de al 25 jaar lang durende, duurzame relatie die Volvo Car Nederland heeft met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Mede door deze mijlpaal lanceert Volvo Car Nederland voor dit jaar een tweede Volvo Clubbonus, nu ook voor Volvo Selekt auto’s!

De Volvo Clubbonus is een bonus van die Volvo Car Nederland uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid (of de ouder van een lid) van die vereniging een Volvo koopt of least bij een erkende Volvo dealer! Bij de aanschaf van een nieuwe Volvo is dat € 1.000,- en bij een Volvo Selekt is dat € 500,- Volvo is al sinds 1994 fan van de Nederlandse hockeysport en partner van de koninklijke Nederlandse Hockeybond. Indirect helpt Volvo daarmee iedere hockeyer in Nederland. Deze sponsoring activeert Volvo Car Nederland nu ook regionaal, daar waar de Volvo dealers midden in de in de hockeysamenleving staan.

Bekijk hier de film!

Hooftman Autobedrijven is een dealer die midden in de in de hockeysamenleving staat en heeft al jaren warme banden met hockeyclubs in de regio zoals Hockey Club Reeuwijk Bodegraven, Goudse Mixed Hockey Club, Hockey Club Alphen, Mixed Hockey Club Woerden, Hockey Club Waddinxveen en Schoonhovense Mixed Hockey Club.

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak

Occasions

Onze voorraad

Boek een proefrit

Boek een proefrit