• Volvo2020

ONLINE CONTACT

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?

ONLINE BEREIKBAARHEID

Heeft u bijvoorbeeld vragen over onderdelen of wilt u een werkplaatsafspraak plannen? Dan staan wij uiteraard telefonisch en per e-mail voor u klaar! Bent u geïnteresseerd in, of u heeft een vraag over, een occasion of een nieuwe auto? Dan staan wij ook via WhatsApp en Skype voor u klaar! Nadat u een informatieverzoek heeft ingediend zullen wij zo snel als mogelijk contact met u opnemen voor bijvoorbeeld:

Service Op Maat
Light Version Vcc14449
Vo 04510 Carcare 2
Dsc 0008

AFSPRAAK PLANNEN

Plan eenvoudig uw werkplaatsafspraak online. De planner is 24/7 te raadplegen en er is nooit een wachtende voor u. Kies uit de werkzaamheden en plan uw afspraak. U ontvangt daarna een bevestiging van de gemaakte afspraak.

VRAAG OVER EEN ONDERDEEL

Heeft u een vraag over een onderdeel? Vul dan het werkplaats gerelateerde contactformulier in en het magazijn zal spoedig contact met u opnemen.

ONLINE OFFERTE

Heeft u uw droomauto gevonden en wenst u een offerte te ontvangen? Ons verkoopteam voorziet u graag van een scherp voorstel. Vul het sales gerelateerde contactformulier in en de verkoopadviseur zal spoedig contact met u opnemen.

PRODUCT TOUR

Onze voorraad is op een bijzondere manier te bekijken, in 360 graden! Heeft u een vraag over een auto? Ons verkoopteam maakt graag een gepersonaliseerde video waarin alle unieke details van de auto aan bod komen!

PRIVATE VIEW

Wilt u een auto bezichtigen of een proefrit maken op een moment dat u als enige in de showroom bent? Bijvoorbeeld op een doordeweekse avond? Dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Een verkoopadviseur neemt alle tijd tijdens een persoonlijke private view. Vul dan het sales gerelateerde contactformulier in om een afspraak te maken.

Showroom
Dsc 0011

PROEFRIT OF TAXATIE AAN HUIS

Naast dat wij online beschikbaar zijn voor al uw vragen gaan wij nog een stap verder. Bijvoorbeeld een proefrit aan huis, een taxatie van uw auto terwijl deze voor uw deur staat en het afleveren van uw auto aan huis behoren tot de mogelijkheden. Indien u hier interesse in heeft, kunt u dit tijdens het online contact aangeven. Vul dan het sales gerelateerde contactformulier in om een afspraak te maken. Samen kijken we naar de mogelijkheden die het beste bij u passen!

  • Light Version Tim00658

NEEM CONTACT MET ONS OP

Op de manier die u het prettigst vindt

Bereik ons telefonisch:

Waddinxveen

Schoonhoven

Woerden

Alpen aan den Rijn

0182-642100

0182-324222

0348-462200

0172-424163

Stuur ons een e-mail:

Waddinxveen

Schoonhoven

Woerden

Alpen aan den Rijn

Direct contact met een verkoopadviseur:

Waddinxveen

Reinier Bos

Johan Baai

Schoonhoven

Ron Meester

Woerden

Bart Thijssen

Oscar Grootegoed

Joran Esmeijer

Alphen aan den Rijn

Remco Verschuur

Ferry Bunschoten

Skypen met een verkoopadviseur?

Vul het sales gerelateerde contactformulier in en de verkoopadviseur zal spoedig contact met u opnemen.

ZORGELOZE MOBILITEIT, OOK IN DEZE PERIODE

Door de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus, informeren wij u graag over de continuïteit in onze dienstverlening. Daarin is ons streven om de gezondheid van u en onze collega’s zoveel mogelijk te beschermen en u desondanks zoveel mogelijk te ontzorgen. Meer hierover leest u hier.

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak