Hoewel het pand ten tijde van de opening in 1999 helemaal State Of The Art was, heeft de tijd niet stil gestaan en kunnen we verschillende punten benoemen die aangepast moeten worden. Daarbij blijkt dat sommige aspecten in het oorspronkelijke bouwplan niet ideaal blijken.

Wellicht heeft u bij het eerste bezoek aan ons bedrijf in Woerden ook wel moeten zoeken naar de ingang. De positie van onze ‘voordeur’ is logisch gezien vanaf de parkeerplekken achter op het terrein. Maar in de praktijk komen veel mensen vanaf de andere zijde en dan is het even zoeken. Daarbij is de weg naar buiten niet ideaal, eenmaal weer buiten rijden gelijk auto’s en dat kan natuurlijk veiliger.
2017 verbouwing Woerden entree 2 1240

Om dit te verbeteren wordt de ingang verplaatst. De nieuwe ingang komt op de plaats waar nu de eerste twee hefbruggen in de werkplaats staan. “Daarmee wordt ook binnen meer ruimte gecreëerd voor VRE, Volvo Retail Experience. Over deze showroomindeling vertellen we later meer, het komt onder andere neer op een zo huiselijk mogelijke sfeer voor het wachten tijdens het onderhoud aan uw Volvo. Om ervoor te zorgen dat het opofferen van twee werkplekken biet ten kosten gaat van onze werkplaatscapaciteit, worden er aan de achterzijde van het pand nieuwe hypermoderne werkplekken gerealiseerd.2017 verbouwing Woerden uitbreiding werkplaats zoom 1240

Waar we in 1999 ook niet op hadden kunnen inspelen is de opslag van uw winter- of zomerwielen. Nu staan er containers achter op het terrein en dat is verre van ideaal. Dat is inbraakgevoelig, rommelig en lastig om de juiste wielen te pakken. Kortom; niet de perfecte omstandigheden voor uw kostbare wielen. Daarom krijgt het nieuwe pand een efficiënt bandenmagazijn boven de werkplaats. En die toren wordt straks zichtbaar vanaf de A12 en de wijde omgeving. Benieuwd naar het uitzicht? Kijk dan hier.