Hopend op een mooie nazomer wil je er eigenlijk nog niet aan denken; de winter en de winterbanden. Desondanks is het aan te raden tijdig een afspraak te maken voor het monteren van de winterbanden. U voorkomt dan ongemakkelijke wachttijden en weet dan zeker goed voorbereid te zijn mocht Koning Winter het weer echt gaan bepalen.

De winter, in Zweden weten ze er alles van; donkere dagen, witte landschappen, uitgestrekte bossen en bevroren meren. Zweden is misschien wel op z'n mooist in de winter. Wij van Volvo hebben dan ook jarenlange ervaring met het voorkomen van winterse ongemakken. Kom daarom bij ons langs voor een wintercheck en informeer naar de vele winterse accessoires. Voor een zachte, zorgeloze winter en een comfortabele reis naar uw wintersportbestemming.  

Winterwielen van Volvo - de kracht van combineren 
Om te zorgen dat ook u volledig grip heeft op het koude winterweer, bieden wij u diverse winterwielensets aan tegen scherpe prijzen en speciaal afgestemd op uw Volvo. Voor deze scherpe prijs krijgt u 4 velgen met merkbanden inclusief gratis montage. Onze medewerkers kennen de rijkarakteristieken van uw Volvo door en door, waardoor zij u waar het om winterwielen gaat van het beste advies voorzien voor uw eigen Volvo. Zij adviseren u alleen de veiligste winterbanden met de beste prestaties, zowel nieuw als gebruikt. Zo kunt u het beste uit uw Volvo halen en optimaal genieten van de mooie ritten tijdens het winterseizoen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de eventuele opslag van uw zomerwielen voor u verzorgen. Wilt u zich alvast oriënteren? Bekijk dan hier de online brochure van vorig seizoen met achtergrond informatie over de winterbanden. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor dit seizoen!!

Actie Winterbanden XC60 brochure 1100x500
Veilig op weg met Volvo Wintercheck
Net als de Zweden beginnen óók de Nederlanders al vroeg met de winterse voorbereidingen. Als we maar denken dat het gaat vriezen, laten we onze schaatsen al slijpen. Om te zorgen dat ook uw Volvo op tijd klaar is, bieden we u de Volvo Wintercheck. Onze ervaren monteurs controleren uw Volvo op alle vitale winterpunten: de vloeistoffen, de (winter)banden, de verlichting, de accu... Kortom, een complete check. Zodat u onbezorgd kunt genieten van wat de komende winter brengt.
Sfeer Winter mensen V40 1100x500

Private lease

Hooftman Tweets