Een Volvo privé leasen? Dat kan nu ook via Volvo Private Lease. Een zorgeloze en financieel zeer aantrekkelijke optie, want daarmee rijdt u al vanaf slechts 369 euro per maand in een compleet uitgevoerde en gloednieuwe Volvo. Een uiterst bescheiden bedrag voor een premium auto, een Volvo, met een luxe uitrusting.  


Zorgeloos rijden op z'n Zweeds
Volvo Private Lease is een aantrekkelijk alternatief voor particulieren, kleine zelfstandigen en wie met zijn privéauto ook zakelijk rijdt en daarvoor een vergoeding ontvangt. Een groot bedrag ineens uitgeven (of lenen) voor de aankoop van een nieuwe premium auto is niet nodig en de vaste kosten van verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie én banden zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Bovendien is Volvo Private Lease bijzonder flexibel, want u kunt zelf de looptijd van het leasecontract bepalen. U rijdt dus voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe Volvo, inclusief btw en afleverkosten. Dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds! Bereken nu uw maandbedrag2017 sfeer man deur 1240
Een slimme keuze
Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van het rijden in een nieuwe Volvo. En als Zweeds automerk weten we als geen ander dat de winter vraagt om comfort en veiligheid. Eigenschappen die perfect samenkomen in de Volvo Nordic Editions. Deze speciale uitvoeringen zijn standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. Volvo heeft nu tijdelijk een zeer aantrekkelijk aanbod die het voor particulieren nog verleidelijker maakt om in de complete Nordic of Nordic+ uitvoeringen van de Volvo V40, V40 Cross Country, S60 of V60 te rijden. Komt u snel een proefrit maken?

Volvo V40 T2 Nordic: vanaf € 369*
2017 model V40 rijdend Goteborg 1240
De vernieuwde Volvo V40 is voorzien van innovatieve technologieën en de nieuwe designtaal van Volvo. De compacte hatchback combineert moeiteloos een sportieve wegligging met een hoge mate van comfort. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de twee nieuwe uitvoeringen voor de V40: de Nordic en de Nordic+.
Hier vind u meer informatie over de Volvo V40. 
Hier kunt u de prijslijst downloaden en de digitale brochure van de Volvo V40 inzien. 

Volvo V40 Cross Country T3 Nordic: vanaf € 399*
2017 V40CC Nordic Private Lease 1240
Bij de V40 Cross Country draait alles om puur rijplezier, dynamiek en rijprestaties. Een unieke hatchback met robuuste designkenmerken, een verhoogde rijhoogte en extra comfort. De twee nieuwe uitvoeringen voor de V40 Cross Country, de Nordic en de Nordic+, zijn op maat gesneden voor deze avontuurlijke Volvo.
Hier vind u meer informatie over de Volvo V40 Cross Country.
Hier kunt u de prijslijst downloaden en de digitale brochure van de Volvo V40 V40 Cross Country inzien. 

Volvo S60 T3 Polar: vanaf € 439*
2017 S60 achterzijde rijdend 1240
De Volvo S60 Polar geeft dynamiek en comfort een elegant gezicht én bieden een perfecte mix van dynamische prestaties, innovatieve technologie en comfort. Net als elke Volvo een auto waarin u zich bijzonder voelt, de ideale compagnon voor de wegen die u kiest. Echt zo goed als hij er uit ziet! En bereikbaar, want zowel de S60 T3 Polar als de T2 Geartronic (automaat) Polar rijdt u via Volvo Private Lease nu voor slechts € 439*!
Hier vind u meer informatie over de Volvo S60. 
Hier kunt u de prijslijst downloaden en de digitale brochure van de Volvo S60 inzien. 

Volvo V60 T3 Polar: vanaf € 459*
2017 V60 kofferopen vrouw VolvoPrivateLease 1240
De Volvo V60 Polar geeft rijplezier en comfort een nieuwe dimensie. Bij de Volvo V60 draait het om puur rijplezier, dynamiek en rijprestaties. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de twee uitvoeringen voor de V60: de Polar en de Polar+. Ook als u een automaat wenst, rijdt u de Volvo V60 T2 Geartronic (automaat) Polar via Volvo Private Lease al voor slechts € 459*, net als de S60 T3 Polar handgeschakeld!
Hier vind u meer informatie over de Volvo V60. 
Hier kunt u de prijslijst downloaden en de digitale brochure van de Volvo V60 inzien. 

*op basis van 48 maanden en 10.000 km/jaar

Keurmerk Private Lease
Volvo Private Lease heeft het onlangs in het leven geroepen Keurmerk Private Lease ontvangen. Dit is een onafhankelijk initiatief van diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Het Keurmerk Private Lease is een kwaliteitsnorm op basis van vijf zekerheden, samen te vatten in de termen ‘veilig, verantwoord en vertrouwd’. Consumenten die via Volvo Private Lease een private lease-contract afsluiten, weten dus zeker dat ze niet voor verrassingen komen te staan en dat ze zorgeloos van hun nieuwe leaseauto kunnen genieten.
2017 sfeer people balkon 1240
Informatie en documentatie
Alle informatie over Volvo Private Lease is te vinden op de website van Volvo Car Nederland. Wilt u nog meer weten over Volvo Private Lease en op uw gemak nog even de FAQ’s of de voorwaarden nalezen? Dat kan. Hier vindt u alle informatie overzichtelijk bij elkaar.

Interessante links:
Automotive Online over het Keurmerk Private Lease 
NOS Online over het Keurmerk Private Lease 
Nu.nl over de gemiddelde kosten autobezit