De Volvo XC40 Recharge

Net zo veelzijdig als u.

Ontdek de Volvo XC40 Recharge pure electric: met 100% elektrische actieradius tot 423 km, snelladen in 32 minuten tot 80%, ingebouwde Google-diensten en nu zeer aantrekkelijk geprijsd. De Volvo XC40 Recharge pure electric Core is leverbaar als Private Lease vanaf € 569 p.m. of vanaf € 46.995.
Ivor Hooftman

Boek een proefrit

XC40 recharge bij Hooftman Volvo

De voordelen van private lease

Gemak

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. U hoeft alleen nog zelf te tanken, of te laden. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld.

All Risk verzekerd

Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van € 300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering en een rechtsbijstandsverzekering.

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie zijn inbegrepen in het maandbedrag. Zo heeft u geen extra kosten.

 

Onze technici kennen uw Volvo van binnen en van buiten. Ook met Volvo Private Lease profiteert u van hun uitgebreide kennis en vaardigheid. Mocht een reparatie langer duren dan ontvangt u na 48 uur gratis vervangend vervoer van ons.

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Hooftman Nieuwsbrief.

‘Google and Google Maps are trademarks of Google LLC. Sequences shortened and simulated’