De Volvo XC40 Pure electric

Essential Edition

Na een recente upgrade van de actieradius van de Volvo XC40 is er nu opnieuw goed nieuws: het volledig elektrische model komt in een gelimiteerde oplage beschikbaar in de Essential uitvoering!
Oscar-grootegoed
Oscar Grootegoed

Boek een proefrit

XC40 Pure electric Essential

Nieuw en aantrekkelijk geprijsd

Door de efficiënte samenstelling van essentiële functies heeft de Essential uitvoering een zeer aantrekkelijke vanafprijs van € 45.995 (fiscale waarde € 44.830). 

 

Hiermee komt de volledig elektrische XC40 in aanmerking voor de subsidie voor privé-aankopen (SEPP), voor een bedrag van € 2.950.

Zuinig rijden

De Volvo XC40 Pure electric Essential profiteert van de verbeterde aandrijflijn met krachtige prestaties met een laag verbruik. De Single motor met aandrijving op de achterwielen levert 238 pk met een 69 kWh accu. Hierdoor heeft de auto een range van 467km (WLTP), een verbruik van 16,8kWh per 100 km en kan de auto 135 kW snelladen.

Rijke standaarduitrusting

De XC40 Pure electric Essential is grotendeels gebaseerd op de Core uitvoering. De uitgebreide standaarduitrusting omvat onder andere City Safety met vele geavanceerde veiligheidssystemen, Dual Zone climate control, comfortabele voorstoelen met 4-voudig verstelbare lendesteunen en zittingverlenging, Google infotainment, een navigatiesysteem en een Park Assist camera achter.

DE VOLVO XC40 PURE ELECTRIC ESSENTIAL IS NU TIJDELIJK EXTRA AANTREKKELIJK GEPRIJSD EN LEVERBAAR VANAF € 45.995.-

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Hooftman Nieuwsbrief.