Rijdt u doordeweeks veel stadskilometers maar bezoekt u in de weekenden familie en vrienden met een verdere rijafstand? Een Plug-in Hybrid biedt het beste van twee werelden.

De elektrische motor ondersteunt de brandstofmotor om zo tot een lagere Co2 uitstoot te komen. Als de modus “Pure” selecteert zal de brandstofmotor uitgeschakeld worden en kunt u zelfs volledig emissie vrij rijden.

Hybrid

In deze modus rijdt u zo efficiënt mogelijk. De auto kiest zelf wanneer welke motor wordt gebruikt. Door het automatisch overschakelen van motor, naar aanleiding van de hoeveelheid kracht die gevraagd wordt, kunt u in de stad elektrisch en maakt u bij hogere snelheden gebruik van de brandstofmotor.

Pure 

In deze modus wordt de brandstofmotor volledig uitgeschakeld en rijdt u volledig elektrisch. De elektrische range kan oplopen tot +/- 50km.

Power

In deze modus wordt de elektrische kracht gecombineerd met kracht van de brandstofmotor. Dit resulteert in een krachtige rijbeleving. De elektrische en brandstofkracht levert moeiteloos hoge prestaties en een soepele, verfijnde rijervaring bij alle wegomstandigheden.

Een jaar lang gratis laadstoom

Door te rijden in Pure mode worden zowel uw ecologische voetafdruk als uw kosten beperkt. Om duurzaam rijden in uw nieuwe Volvo Plug-in Hybrid aan te moedigen, vergoedt Volvo uw laadstroom gedurende 12 maanden. Lees hier meer.

Opladen van de accu

De accu geeft een volledig elektrisch bereik van +/- 50 km en kan eenvoudig thuis of bij een oplaadstation worden opgeladen. De accu wordt bovendien bijgeladen elke keer als u remt of gas terugneemt of als u de Safe modus gebruikt.