• Zorgeloze mobiliteit met de juiste banden

    Veilig op weg met uw Volvo

    Bandenactie Vredestein Bij Hooftman

VREDESTEIN BANDEN ACTIE

4 halen, 3 betalen of 25% korting op 1, 2 of 3 Vredestein banden

Daarnaast ontvangt u bij aankoop van twee of meer Vredestein- banden twee gratis tickets ter waarde van €50 voor Vredestein SuperCar Sunday én u maakt kans om die dag zelf over het circuit te rijden!

Tien weken lang worden er vijf winnaars per week gekozen, de winnaars worden persoonlijk benaderd via e-mail. Vredestein SuperCar Sunday vindt dit jaar plaats op zondag 27 september 2020 op het Circuit Zandvoort.

Deze actie is geldig t/m 10 juli.

Verdestein Actie
Werkplaats Bij Hooftman

Ons team komt graag in contact met u

Er zijn meerdere soorten Vredestein banden verkrijgbaar, omdat de eisen per auto verschillen. Ons team adviseert u graag om tot de juiste keuze te komen.

Ook online staan we u graag te woord. Bekijk hier onze online contact mogelijkheden.

Het belang van de juiste banden

Het contactoppervlak tussen band en wegdek heeft ruw geschat de omvang van een handpalm. Hoe beter de grip op deze vier kleine vlakken, hoe beter een auto kan stoppen, draaien en versnellen. Het belangrijkste voordeel van Volvo-wielen is dat ze zorgen voor optimale grip. Ze zijn zo ontworpen en getest dat ze goed samengaan met alle bestuurdersondersteuningssystemen in uw auto. Ze bieden tevens de beste veiligheid in combinatie met comfort en een gecontroleerde besturing.

Band Van De Volvo Xc40 Bij Hooftman

Boek een proefrit

Boek een proefrit

Hooftman Voorraad

Onze voorraad

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Hooftman Nieuwsbrief.