• Hooftman Volvo V90

DE VOLVO V90

Schitterend, geraffineerd en praktisch.

Vanafprijs

€ 61.495,-

Lease p.m. vanaf

€ 799,-

Direct rijden

Bekijk onze voorraad

Ervaar

De details

DE ESSENTIE IN EEN OOGOPSLAG

DE KUNST VAN VEELZIJDIGHEID

Flexibel en prachtig om te zien, met een grote bagageruimte en een interieur dat luxueuze materialen combineert met strak design. Dit is de geperfectioneerde estate.
Wilt u het zelf ervaren kom dan naar een van onze Hooftman vestigingen.
Volvo V90 Ruimte En Comfort
Techniek V90

ZUINIGE MOTOREN

De V90 kan geleverd worden met verschillende benzinemotoren die worden ondersteund door elektroaandrijving: de B4 Mild Hybrid (197 pk) en B5 Mild Hybrid (250 pk) beschikken over 48 volt-technologie. Ook zijn er twee varianten met een stekker beschikbaar: de T6 Plug-In Hybrid (340 pk) en de T8 Plug-In Hybrid die met 390 pk het topmodel is. Zowel de T6 als T8 kunnen met een opgeladen accupakket volledig elektrisch rijden. Beide plug-in hybride uitvoeringen beschikken standaard over vierwielaandrijving (AWD).

RIJDEN IN EEN NIEUWE V90?

In de nieuwe Volvo V90 komt elegantie en het Zweedse vakmanschap samen.  Aan een indrukwekkend rijtje Volvo estates wordt dit icoon toegevoegd. De Volvo V90 straalt pure luxe uit. Dankzij de stoere lijnen is het exterieur van de auto krachtig. In deze nieuwe Volvo V90 is de hoek van de achterruit opvallend.  De achterruit zorgt samen met de grote led-achterlichten voor een eigentijdse uitstraling, zonder het Volvo karakter uit het oog te verliezen.

Instappen V90 Bij Hooftman
  • Hooftman Volvo Sport