Team Schoonhoven en team Woerden winnen Volvo Quality Award!

Team Schoonhoven 2020

Team Schoonhoven

Team Woerden 2020

Team Woerden

Wat zijn we ontzettend trots op onze medewerkers: Team Schoonhoven en Team Woerden hebben de Volvo Quality Award behaald. Dat is uniek, aangezien maar een paar Volvo dealers in Nederland deze award jaarlijks in ontvangst mogen nemen. Deze award is voor een belangrijk deel gebaseerd op resultaten van klanttevredenheidsonderzoeken en zodoende een prachtige blijk van waardering van onze relaties!

Op 12 maart mochten de teams de award in ontvangst nemen, tijdens het bezoek van Volvo Car Nederland.

10 meetpunten

Met de Volvo Quality Award onderscheidt Volvo Car Nederland dealers die meer dan uitstekende service bieden en daarmee een zeer hoge klanttevredenheid hebben bereikt. De dealers worden beoordeeld op tien punten in de categorieën Sales, Service en Klanttevredenheid. In de laatste categorie wordt onder meer onderzocht hoe tevreden relaties in het algemeen over hun dealer zijn, of bij de aflevering de mogelijkheden van een auto perfect zijn uitgelegd en of de toelichting op de uitgevoerde werkzaamheden na een werkplaatsbezoek voldoende en duidelijk was.

‘Hele eer’

Altijd en overal moet dienstverlening voldoen aan de verwachtingen van de Volvo rijder en – als het even kan – deze overtreffen. “We zien dit dan ook als een hele eer, aangezien de beoordeling van onze relaties centraal staat”, zegt Martine Hooftman, “We willen een service bieden die past bij de premium producten van Volvo. Wat heel belangrijk is, is dat onze medewerkers dit voor ogen hebben. Je doet het samen. Onze teams worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen. Het hele jaar werken we er hard aan, mede omdat alle voltooide trainingen ook meewegen in de beoordeling.  Deze prijs is een enorme beloning en drijfveer, maar zeker niet het enige dat ons stimuleert om zo klantgericht mogelijk te werken. Uw tevredenheid is ons namelijk veel meer waard dan welke prijs dan ook. Wat we afgelopen jaar geleerd hebben, gaan we ook inzetten in onze andere vestigingen.”

Boek een proefrit

Boek een proefrit

Hooftman Voorraad

Onze voorraad

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Hooftman Nieuwsbrief.