• Under Construction1

Het is zover! Ook onze vestiging in Waddinxveen zal verbouwd worden. Denk aan een vernieuwde showroom, een moderne werkplaats mét Volvo Personal Service en een nieuwe entree. Tijdens de verbouwing zijn we vanzelfsprekend gewoon geopend en ondanks dat we de overlast tot een minimum willen beperken, kunt u hinder ondervinden. 

Verduurzaming

In mei zijn we al van start gegaan met het verder verduurzamen van het pand door ruim 500 zonnepanelen op het dak te plaatsen. Deze zijn inmiddels aangesloten. Het hele pand zal worden voorzien van LED-verlichting. Scheiden van afval wordt al lange tijd gedaan en ook werkt veel verlichting al met bewegingssensoren. 

Img 2215

Volvo Retail Experience

Onderdeel van de verbouwing is de verandering naar de nieuwe “Volvo Retail Experience (VRE)”. Dit houdt in dat de showroom een premium uitstraling krijgt met LED-verlichting, lichtgrijze grondtegels en meer focus op de ruimtelijke opstelling van de nieuwe Volvo’s.  Er zal een wand met een ruim aanbod aan lak- en bekledingstalen aanwezig zijn en i.c.m. de losse inlegstalen kunt u uw nieuwe Volvo op een bijzondere manier samenstellen.

Een ruim gedeelte van de showroom wordt omgetoverd tot woonkamer met barista. U kunt in alle rust uw werk voortzetten in één van de flex-werkplekken of, genietend van een kop heerlijke koffie, door de glazen wand kijken hoe uw persoonlijke technicus aan uw auto werkt.

Vre (1)
Vre (2)
Vre (3)

Volvo Personal Service

Naast de vestiging in Woerden zal in Waddinxveen ook het Volvo Personal Service (VPS) concept worden uitgerold. Dit betekent o.a. dat u meer persoonlijk contact zult hebben met de technicus. Door twee technici aan uw auto te laten werken wordt de wachttijd verkort en het milieu bespaard door het minder hoeven inzetten van vervangend vervoer. Meer weten over Volvo Personal Service? Klik dan hier

William

Gedurende verbouwing plaatsen we regelmatig foto’s en video’s op onze Social Media kanalen om u mee te nemen in deze prachtige ontwikkeling voor de vestiging in Waddinxveen. 

Facebook: https://www.facebook.com/HooftmanVolvo/

Instagram: https://www.instagram.com/hooftmanvolvo/ 

YouTube: https://www.youtube.com/user/HooftmanVolvo

Ook zal er in de nieuwsbrief uitgebreid aandacht aan worden besteed.

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Hooftman Nieuwsbrief.

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak

Onze Voorraad

Onze voorraad