• HOOFTMAN ACTIES

    Profiteer t/m 31 juli van deze aanbieding

    Intelli Actie

IntelliSafe upgrade

Volvo heeft veiligheid al sinds de oprichting hoog in het vaandel en de ontwikkelingen op dit gebied blijven in hoog tempo doorgaan. Vanaf de lancering van de XC90 in 2015 bood ieder volgend model een “world first” veiligheidsvoorziening, zoals Run-off Road Mitigation, BLIS with steer-assist, On-coming Lane mitigation en On-coming mitigation by braking. 

Wat minder bekend is, is dat veel van deze voorzieningen op het nieuwe SPA platform nog achteraf toe te passen zijn door middel van een software download. T/m 31 juli zijn de software upgrades met korting te downloaden!

Pilot Assist

IntelliSafe Assist upgrade

Vanaf modeljaar 2017 is ieder model uit de 90-serie standaard uitgerust met IntelliSafe Assist (ook wel Pilot Assist). Pilot Assist helpt de u niet alleen bij het aanhouden van de afstand en snelheid tot voorliggers, maar houdt ook met behulp van stuurondersteuning de auto in het midden van de rijbaan. Deze functie is actief tot ruim 130 km/u. Een XC90 van modeljaar 2016 kan voorzien zijn van de eerst generatie IntelliSafe Assist welke nog werkt tot 50 km/u. Na de upgrade kan deze functie gebruikt worden tot 130 km/u. Wanneer u deze upgrade heeft gehad kunt u ook een IntelliSafe Support upgrade laten doen. 

IntelliSafe Support upgrade

De vele veiligheidsvoorzieningen van Volvo zijn samengevat in de naam IntelliSafe. Steeds meer toepassingen werden ontwikkeld zoals Run-off Road Mitigation en Oncoming Lane Mitigation. De laatste technische toepassingen zijn nu achteraf beschikbaar voor de 90-serie modellen waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen de modeljaren 2016/2017 en modeljaar 2018. Ons team kijkt graag met u welke veiligheidssystemen beschikbaar zijn voor uw Volvo.

Steering Support
Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze actie.

Deze aanbieding is geldig t/m 31 juli 2020.

Meer infomatie of bestellen? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak

Occasions

Onze voorraad

Boek een proefrit

Boek een proefrit