contact met Hooftman

Helaas deze pagina bestaat niet meer

We zijn vindingrijk, maar helaas hebben we de pagina die u zocht niet kunnen vinden. Bent u op zoek naar iets wat niet gevonden is op onze site stuur dan uw vraag door en we helpen u graag verder.

Bel ons met uw vraag!

Waddinxveen
0182 – 642100

Schoonhoven
0182 – 324222

Alphen a/d Rijn
0172 – 424163

Schermafbeelding 2021 09 16 om 15.05.52

Vraag het ons
sales team

Onze voorraad is op een bijzondere manier te bekijken, in 360 graden! Heeft u een vraag over een auto? Ons verkoopteam maakt graag een gepersonaliseerde video waarin alle unieke details van de auto aan bod komen!

Heeft u uw droomauto gevonden en wenst u een offerte te ontvangen? Ons verkoopteam voorziet u graag van een scherp voorstel.

Schermafbeelding 2021 09 16 om 15.05.58

Vraag het ons service support team

Wilt u een afspraak inplannen of heeft u wat vragen over uw auto? Neem dan contact met ons op!

Of plan eenvoudig uw werkplaatsafspraak online. De planner is 24/7 te raadplegen en er is nooit een wachtende voor u. Kies uit de werkzaamheden en plan uw afspraak. U ontvangt daarna een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Schermafbeelding 2021 09 16 om 15.06.05

Vraag het ons
parts team

Heeft u interesse in een accessoire of een vraag over een onderdeel? Onze partsmedewerkers beantwoorden al uw vragen.

Dit kan per mail, telefonisch of gewoon bij één van onze vestigingen.
Schermafbeelding 2021 09 16 om 15.06.11

Vraag het ons
team facilitair

Wilt u een adreswijziging doorgeven? Wenst u facturen voortaan digitaal te ontvangen? Wil je stage bij ons lopen? Of heb je gewoon een vraag?

Team facilitair beantwoordt alle vragen!
Stel hier uw vraag

Wij helpen u graag verder

Shape

Waddinxveen

Onlangs verbouwd en helemaal klaar voor de toekomst! Team Waddinxveen is sinds 1990 gevestigd aan de Coenecoop in Waddinxveen. Inmiddels voldoet het aan alle eisen van een hedendaags autobedrijf, met een moderne showroom en een efficient Volvo Personal Service werkplaats concept.

Woerden

Gelegen aan de doorgaande weg tussen Woerden Centrum en de A12, beschikken we met onze vestiging in Woerden over een vestiging met optimale bereikbaarheid vanuit de provincies Zuid-Holland en Utrecht. Het team bestaat uit geboren autofanaten, in de goede zin van het woord, en beschikt zodoende over een schat aan technische kennis. Mede hierdoor weet zij altijd goede prestaties in de VISTA competitie neer te zetten. Vraagt u gerust eens naar de bijzondere ervaringen!

Schoonhoven

Vestigingsmanager Ron Meester en zijn team heten u van harte welkom in het pittoreske Schoonhoven. Deze vestiging van Hooftman staat al jaren bekend om haar klantvriendelijkheid en uitstekende service. Het team mocht dan ook al meerdere malen de Customer for Life Award voor de meest klantvriendelijke Volvo dealer van het land ontvangen, en scoort regelmatig uitstekend in de VISTA competitie.

Alphen a/d Rijn

Ondanks de ligging midden in het centrum van Alphen aan den Rijn, is deze Hooftman vestiging zeer goed bereikbaar. Het team zet zich iedere dag weer in om goede prestaties neer te kunnen zetten zodat u als een tevreden klant uw bezoek herinnert. De vestiging aan de Willem de Zwijgerlaan in Alphen aan den Rijn is in 2002 toegevoegd aan de Hooftman groep en heeft sindsdien onze naamsbekendheid op het gebied van kwaliteit, toegankelijkheid en klanttevredenheid in deze regio neergezet.

Shape
Shape

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Hooftman Nieuwsbrief.