volvo-xc40-hooftman-volvo

De nieuwe webshop bij Hooftman

Het is zover, een nieuwe webshop bij Hooftman! We hebben er hard aan gewerkt om alle winterwielen en zomerwielen in de nieuwe webshop te plaatsen. De nieuwe webshop is nog volop in ontwikkeling en er zullen in de komende periode meerdere producten in geplaatst worden.
nieuws-van-Hooftman
Martine & Ivor Hooftman

De webshop is ingedeeld in:

 

  • Winterwielen, nieuw en gebruikt
  • Zomerwielen, nieuw en gebruikt

 

U kunt via de filters het gewenste model en bouwjaar kiezen. Mocht uw auto en/of bouwjaar er niet tussen staan, neemt u dan even contact met ons op? We ruilen regelmatig nieuwe sets in en kunnen u dan informeren wanneer er een nieuwe set binnenkomt.

 

Daarnaast gaan we de komende maanden meer categorieën en filters maken en meer van de sets laten zien die we op voorraad hebben staan.

hooftman-winterbanden-sets
interactie-hooftman-klant

Het aangeschafte set is op te halen, op een Hooftman vestiging naar keuze. We kunnen dan nog een laatste check doen of het set ook onder de betreffende auto past. Naast het ophalen kunt u er ook voor kiezen om het te laten monteren of een te plekje reserveren in onze bandenhotel.


Bandenopslag

Uiteraard kunnen we uw wielen ook opslaan. U bespaart hiermee opslagruimte en u hoeft uw banden niet zelf te vervoeren. In het voorjaar én najaar ontvangt u een herinnering dat het tijd is om uw banden te wisselen. En bij het wisselen controleren wij direct de conditie van uw banden.

 

Kosten voor montage en/of opslag

Montage na aanschaf van een set € 55,93
Opslag in bandenhotel per seizoen € 36,58

Wat kunnen we voor u betekenen?

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Hooftman Nieuwsbrief.