Uniek in de markt: levenslange garantie op originele Volvo-onderdelen

Als eerste en vooralsnog enige automerk ter wereld geeft Volvo sinds 1 juli 2020. een levenslange garantie op originele Volvo-onderdelen.
ivro hooftman
Ivor Hooftman

De garantie geldt vanaf de montage van het vervangende onderdeel door de Volvo-dealer en dekt materiaal- en montagefouten zolang de eigenaar de Volvo in bezit heeft. De kilometerstand en het bouwjaar van de auto spelen hierbij geen enkele rol. Twee keer betalen voor dezelfde reparatie zal bij de officiële Volvo-dealer nooit gebeuren.

 

De garantie heeft als uitgangspunt dat een Volvo-rijder nooit een tweede keer betaalt voor het vervangen van hetzelfde onderdeel bij een reparatie die in de werkplaats van de officiële Volvo-dealer wordt uitgevoerd. Deze garantie is uniek in de autobranche.

 

De levenslange onderdelengarantie is van toepassing op vervangingen van originele Volvo-onderdelen die een rekeningdatum vanaf 1 juni 2020 hebben en die bij een officiële Volvo-dealer zijn uitgevoerd. De garantie geldt niet voor accessoires, merchandise, service- en slijtagedelen en onderdelen die volgens fabrieksinstructies periodiek vervangen moeten worden.

 

De levenslange onderdelengarantie kent geen kilometerbeperking en is geldig zolang de Volvo in bezit van de klant is. Voor Volvo-rijders wederom een uitstekende reden om hun Volvo door een officiële Volvo-dealer te laten onderhouden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Hooftman Nieuwsbrief.