hooftman-bike-pro-waddinxveen

Hooftman stapt in de wereld van fietsen

Met trots laten we u weten per 1 maart eigenaar te zijn van een fietsenwinkel! We nemen BikePro over, gehuisvest aan de Noordkade in Waddinxveen en al jaren een vertrouwd gezicht in deze omgeving.
Ivor Martine
Ivor en MArtine Hooftman

“De overname van de fietsenwinkel past in onze visie om Zorgeloze Mobiliteit te bieden”, aldus Ivor en Martine, directie van Hooftman Autobedrijven. “De fiets is een vervoermiddel waar jong en oud gebruik van kan maken én waar geen rijbewijs voor nodig is, licht Ivor Hooftman verder toe. Dat is een mooie aanvulling op ons aanbod mobiliteitsproducten”.

 

Daarnaast zien we dat de onderhoudsbehoefte aan een fiets, en de elektrificatie daarvan, steeds meer toeneemt. Denk maar eens aan het vervangen van de achterband van je fiets. Dat is bij een elektrische fiets best een uitdaging. Een goede service bieden in de werkplaats, dat is wat we bij de autobedrijven al gewend zijn. 

 

Ook de collega’s bij BikePro weten die service al goed neer te zetten. We denken dat we elkaar op dat gebied kunnen versterken”.

Isaac
DSC 0316

BikePro gaat per 1 maart verder onder de naam BikePro, “powered by Hooftman”.


Een bekend gezicht van de fietswinkel, oud-eigenaar Arjan van der Vlugt, gaat de nieuwe bedrijfsleider Brent Schoo begeleiden. Brent heeft ruime ervaring in de fietswereld, onder andere in het aanbieden van fietsservice op locatie. Het is altijd zijn ambitie geweest om ook vanaf een vaste locatie fietsers van optimale service te voorzien.

 

In onze fietswinkel kunt u terecht voor veel soorten premium fietsen, van stadfietsen tot racefietsen. Een paar merken zijn Santos, Koga, Isaac, BMC en RIH. Ook zijn we servicepartner van Van Raam, bekend van de Duo-fietsen.

 

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in de winkel!

 

BikePro Waddinxveen B.V.
Noordkade 14
https://www.bikepro.nl/

Wat kunnen we voor u betekenen?

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Hooftman Nieuwsbrief.