De Volvo EX40 Pure electric

Essential Edition & Business Edition

Na een recente upgrade van de actieradius van de Volvo EX40 (vroeger XC40) is er nu opnieuw goed nieuws: het volledig elektrische model komt in een gelimiteerde oplage beschikbaar in de Essential uitvoering! Daarnaast is er ook een rijk uitgeruste Business Edition leverbaar.
Oscar-grootegoed
Oscar Grootegoed

Boek een proefrit

Volledig elektrische Volvo XC40 Essential komt in gelimiteerde oplage in

EX40 Pure electric Essential

Nieuw en aantrekkelijk geprijsd

Door de efficiënte samenstelling van essentiële functies heeft de Essential uitvoering een zeer aantrekkelijke vanafprijs van € 45.995 (fiscale waarde € 44.830). 

 

Hiermee komt de volledig elektrische EX40 in aanmerking voor de subsidie voor privé-aankopen (SEPP), voor een bedrag van € 2.950.

Zuinig rijden

De Volvo EX40 Pure electric Essential profiteert van de verbeterde aandrijflijn met krachtige prestaties met een laag verbruik. De Single motor met aandrijving op de achterwielen levert 238 pk met een 69 kWh accu. Hierdoor heeft de auto een range van 467km (WLTP), een verbruik van 16,8kWh per 100 km en kan de auto 135 kW snelladen.

Rijke standaarduitrusting

De EX40 Pure electric Essential is grotendeels gebaseerd op de Core uitvoering. De uitgebreide standaarduitrusting omvat onder andere City Safety met vele geavanceerde veiligheidssystemen, Google infotainment, een navigatiesysteem en een Park Assist camera achter.

DE VOLVO EX40 ESSENTIAL IS NU TIJDELIJK AANTREKKELIJK GEPRIJSD VANAF € 45.995.-
de VOLVO EX40 BUSINESS IS NU TIJDELIJK AANTREKKELIJK GEPRIJSD VANAF € 49.995.-

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Hooftman Nieuwsbrief.