werkplaats

Volvo Car Service Plan

Onderhoudscontracten voor elke Volvo Een perfect onderhouden Volvo? Beheer uw onderhoudskosten met het Volvo Service Plan. Zorgeloos onderhoud met 15% voordeel. U betaalt vooraf een vaste totaalprijs voor onderhoud en heeft keuze uit verschillende looptijden.

Volvo Service Plan

Het Volvo Service Plan is beschikbaar voor alle Volvo-modellen tot 10 jaar oud. U kunt kiezen uit verschillende contracten met een vast aantal onderhoudsmomenten. Bij de aanschaf van een nieuwe Volvo kunnen zelfs slijtageonderdelen inbegrepen worden.

Zo werkt het Volvo Service Plan

U bent van plan 3 jaar met uw Volvo te gaan rijden. De Service Plan calculator maakt voor u direct inzichtelijk voor welk bedrag het Service Plan voor uw Volvo beschikbaar is. Met dit plan neemt u in één keer het fabriek voorgeschreven onderhoud af voor deze periode of maximum kilometrage, met een voordeel van 15%.
 
Het Service Plan is af te sluiten bij Hooftman uw Volvo-dealer.

Wat dekt het Volvo Service Plan?

Er zijn twee soorten onderhoudscontracten met diverse opties wat betreft looptijd en kilometers. Het Volvo Service Plan dekt vervanging van onderdelen en het verversen van vloeistoffen die deel uit maken van Volvo Car Service. Met het Volvo Service Plan Plus zijn ook de kosten van het vervangen van slijtagedelen inbegrepen. De onderhoudsbeurten worden uitgevoerd met tussenpozen van 12 maanden of 30.000 km, afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt.

De voordelen van het Volvo Service Plan

dame kijken1

Kostenbesparing


Een aantrekkelijke kostenbesparing van 15% vergeleken met afzonderlijke onderhoudsbeurten.

mensen2

Contract

 

Het contract blijft verbonden aan de auto en is dus te gebruiken door een eventuele volgende eigenaar waarmee
de restwaarde van uw Volvo positief beïnvloed wordt.

achterbak3

Volvo Assistance

 

U bent verzekerd van Volvo Assistance; Europese wegenhulp, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

volvo ridjen4

Nationaal geldig

 

Nationaal geldig bij alle erkende Volvo dealers en Volvo reparateurs.

binnen5

Volvo Personal Service

 

U heeft altijd rechtstreeks contact met een Personal Service Technician (PST). De PST is verantwoordelijk voor het onderhoud en werkzaamheden aan uw Volvo en kent de historie van uw auto.

spiegel6

Vaste prijs

 

Uw Volvo Service Plan is niet onderhevig aan eventuele prijsverhogingen van onderhoud.

Antwoorden op uw vragen
Het periodieke onderhoud (om de 30.000 km/1 jaar voor verbrandingsmotoren), alle onderdelen die volgens het officiële Volvo-onderhoudsprogramma daarbij vervangen dienen te worden (filters, olie, bougies, remvloeistof), een health-check, software-updates en jaarlijkse verlenging van Volvo Assistance.
VolvoCar Service Plan dekt het periodieke onderhoud van uw Volvo, zonder slijtageonderdelen. Volvo Car Service Plan Plus is een uitbreiding hierop en dekt bijkomend slijtageonderdelen zoals remblokken en -schijven, ruitenwisserbladen en startaccu.
Nee, het contract blijft verbonden aan de auto en is dus te gebruiken door een eventuele volgende eigenaar waarmee de restwaarde van uw Volvo positief beïnvloed wordt. Voor uw nieuwe Volvo kunt u wel een nieuw Volvo Service Plan afsluiten.
Het Volvo Car Service Plan is beschikbaar voor Volvo-modellen tot 10 jaar oud.
Het Volvo Car Service Plan is nationaal geldig bij alle officieel erkende Volvo Service Partners in Nederland.
Ja, de auto mag maximaal 10 jaar oud zijn aan het einde van het contract.

Ontdek meer over het Volvo Car Service Plan. Download hier de Brochure

Download de algemene voorwaarden

Bel ons met uw vraag

Waddinxveen
0182 – 642100

Schoonhoven
0182 – 324222

Woerden
0348 – 462200

Alphen a/d Rijn
0172 – 424163

Nieuws van Hooftman

toertocht-hooftman-2023
Hooftman

Hooftman Toertocht aanmelden

De 6e Hooftman Toertocht Zaterdag 15 juni 2024 Op 15 juni 2024 organiseren wij alweer de 6de Hooftman Toertocht! Hooftman is sinds begin 2017 mobiliteitssponsor van Ellen van Dijk. Op het moment van de toertocht is ze vol in training voor het NK tijdrijden. Niettemin

Lees verder »
xc40-occasion-van-het-jaar-hooftman
Hooftman

De Volvo XC40 Occasion van het Jaar 2024

De Volvo XC40 is uitgeroepen tot de “Occasion van het Jaar 2024” De Volvo XC40 heeft de prestigieuze titel “Occasion van het Jaar 2024” in de wacht gesleept. Deze prijs is toegekend aan de auto die opvalt door zijn uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Met zijn

Lees verder »
bike-pro-hooftman-waddinxveen
Hooftman

Hooftman stapt in de wereld van fietsen

Hooftman stapt in de wereld van fietsen Met trots laten we u weten per 1 maart eigenaar te zijn van een fietsenwinkel! We nemen BikePro over, gehuisvest aan de Noordkade in Waddinxveen en al jaren een vertrouwd gezicht in deze omgeving. Ivor en MArtine Hooftman

Lees verder »
met-de-c40-op-pad
Hooftman

Met de Volvo C40 op vakantie

Met de Volvo C40 op vakantie Mijn naam is Menno en ik ben verkoopadviseur in Alphen aan den Rijn. Tijdens mijn vakantie met de elektrische Volvo C40 zijn mijn vriendin en ik verschillende obstakels tegen gekomen die deze prachtige bolide, met Hooftman Exterior Styling set

Lees verder »
Volvo-ev-ervaring Hooftman
Hooftman

Volvo Cars verbetert EV-ervaring

Volvo Cars verbetert EV-ervaring met een verbeterd aanbod voor openbaar opladen in Europa Volvo Cars tilt zijn aanbod voor openbaar opladen voor Europese klanten naar een hoger niveau door een groot aantal nieuwe en handige functies te introduceren, allemaal toegankelijk via de Volvo Cars app,

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Hooftman Nieuwsbrief.