Volvo Card maandaanbieding

Als u een Volvo Card heeft kunt u gebruik maken van de Volvo Card maandaanbieding. Neem hieronder contact met ons op om gebruik te maken van één van onderstaande aanbiedingen.

Kärcher OC3 hogedrukreiniger

Zo snel als uw mountainbike onder de modder zit, zo snel is-ie ook weer blinkend schoon! Dankzij de krachtige straal van 5 bar uit deze portable Kärcher OC3.

Een even doeltreffende als compacte hogedrukreiniger, die aan een bescheiden plaats in de bagageruimte genoeg heeft. Het vier liter waterreservoir is royaal voldoende voor uw mountainbike, bemodderde schoenen, laarzen of de hond natuurlijk. Een aanwinst! U bestelt deze Kärcher gewoon bij ons!

Nu met 70% korting voor € 67,50

Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze Volvo Card maandaanbieding.

Deze aanbieding geldt t/m 31 augustus 2019 en zolang de voorraad strekt.

Volvo trekhaak + originele fietsendrager

Stel, u hebt geen trekhaak maar zou wel graag het gemak van een fietsdrager willen. Dan is deze maandaanbieding een uitkomst voor u.

Met keuze uit een vaste, een afneembare of een elektrisch inklapbare kogel, mede afhankelijk van uw type Volvo. Dankzij deze set kunnen vanaf nu altijd de fietsen veilig mee, deze zomer al. Voor het bestellen en montage bent u welkom!

Nog t/m 31 augustus a.s. krijgt u € 250 korting op een complete accessoire set, bestaande uit een Volvo trekhaak en een originele fietsdrager!

Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze Volvo Card maandaanbieding.

Deze aanbieding geldt t/m 31 augustus 2019 en zolang de voorraad strekt.

Meer infomatie of bestellen? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Werkplaatsafspraak

Werkplaats afspraak

Occasions

Onze voorraad

Boek een proefrit