De nieuwe generatie Volvo motoren zorgen voor een gunstig brandstofverbruik en een lage CO₂- uitstoot.

Zweden houden van de natuur. Daarom wordt er bij de ontwikkeling van iedere Volvo motor geprobeerd de emissies zo laag mogelijk te houden, zonder daarbij concessies te doen op het gebied van vermogen en beleving.

Deze filosofie heeft als gevolg dat een groot aantal Volvo modellen in een lagere bijtellingscategorie vallen. Dit heeft voor u als klant het voordeel dat u zakelijk in een auto kunt rijden met een efficiënte en krachtige motor en toch minder bijtelling hoeft te betalen.

Maak uw keuze

In één overzicht ontdekken wat de netto bijtelling voor onze modellen is? Met deze calculator berekent u snel en eenvoudig het netto maandbedrag waarvoor u in een nieuwe Volvo kunt rijden.

Volvo Private Lease

De leasetarieven zijn afhankelijk van het model en de uitvoering, maar ook van de looptijd en het verwachte aantal kilometers op jaarbasis. Hierboven berekent u snel en eenvoudig uw maandbedrag.

Een andere Volvo als Private Lease?

Naast bovenstaande modellen is elke Volvo volledig naar wens aan te passen en als Private Lease verkrijgbaar. Onze verkoopadviseurs kijken graag met u naar de mogelijkheden om uw ideale Volvo samen te stellen. Neem contact op.

Zorgeloze Mobiliteit

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld.

Kwaliteit staat voorop

Als erkend private lease aanbieder is Volvo in het bezit van het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease.