• Corona Maatregelen Hooftman

Zorgeloze mobiliteit, ook in deze periode

Door de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus, informeren wij u graag over de continuïteit in onze dienstverlening. Daarin is ons streven om de gezondheid van u en onze collega’s zoveel mogelijk te beschermen en u desondanks zoveel mogelijk te ontzorgen. 

Al onze vestigingen zijn gewoon geopend en u bent van harte welkom. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Daarom schudden wij voorlopig geen handen, verzoeken wij u vriendelijk om de balie slechts te gebruiken voor het neerleggen van voorwerpen, zoals uw autosleutel, en vragen wij u gepaste afstand te houden wanneer u met onze mensen in gesprek bent.

Heeft u een afspraak bij ons gepland staan maar is het vanwege de genomen maatregelen niet mogelijk om de auto bij ons langs te brengen, bijvoorbeeld door schoolgaande kinderen die nu thuis zijn? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij bekijken graag met u hoe we in deze periode toch de zorgeloze mobiliteit kunnen bieden die u van ons gewend bent. 

Heeft u verschijnselen als neusverkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts? Blijf dan thuis volgens de regelgeving van het RIVM. 

Mochten er in de toekomst andere maatregelen getroffen worden, die verdere aanpassingen in onze bedrijfsvoering vragen, communiceren wij dit uiteraard zo spoedig mogelijk via de website, nieuwsbrief of onze Social Media kanalen. Ook dan blijft het bieden van zorgeloze mobiliteit ons streven.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Met vriendelijk groet,

Team Hooftman

Boek een proefrit

Boek een proefrit

Hooftman Voorraad

Onze voorraad

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Hooftman Nieuwsbrief.