XC60

 • De nieuwe Volvo XC60 als professionele fotocamera?

  Volvo XC60 Barbara Davidson

  Volvo Cars, vooral bekend als wereldleider op het gebied van veiligheid, en drievoudig Pulitzerprijswinnares Barbara Davidson, fotografe en artieste, zorgen samen voor een wereldprimeur: met de ingebouwde veiligheidscamera’s van de nieuwe Volvo XC60 werd een speciale fotocollectie gemaakt. Bekijk hier de film over dit project.

 • Nieuwe ‘connected services’ en verfijnde interface

  Volvo Cars kondigt diverse updates aan voor zijn wereldwijde ‘connected services’ en vernieuwt zijn meervoudig onderscheiden ‘Sensus in-car interface’. De nieuwe Volvo XC60 en zowel de bestaande als de nieuwe modellen van de Volvo 90-serie profiteren hier het eerst van.

 • Prijzen nieuwe Volvo XC60 bekend

  De nieuwe Volvo XC60 is vanaf € 58.995 per direct bij ons te bestellen. De XC60 is de meest veilige Volvo en completer dan ooit uitgerust en leverbaar met het aantrekkelijke Business Pack Connect, met onder meer een digitaal instrumentarium, smartphone-integratie en Sensus navigatie. Leasen is al mogelijk vanaf € 729, op basis van 15.000 km per jaar en 60 maanden looptijd.

 • Volvo Cars onthult nieuwe Volvo XC60

  Volvo Cars heeft vandaag op de Autosalon van Genève de compleet nieuwe Volvo XC60 onthuld. Deze vervangt de zeer succesvolle XC60 die negen jaar geleden op de markt kwam en uitgroeide tot de bestverkochte mid-sized premium SUV van Europa. Van deze XC60 zijn wereldwijd bijna een miljoen exemplaren verkocht en vandaag de dag neemt hij 30 procent van de totale afzet van Volvo voor zijn rekening.

 • Nieuwe Volvo XC60 beschermt inzittenden nog beter

  Volvo Cars bewijst met de nieuwe Volvo XC60 wederom leiderschap op het gebied van veiligheid. De tweede generatie van deze bestseller is uitgerust met drie nieuwe geavanceerde rijassistentiesystemen die de bestuurder en passagiers nog beter beschermen. Volvo onthult de nieuwste generatie XC60 op de persdag van de Autosalon van Genève: dinsdag 7 maart, 10:45 uur.

 • Polar en Polar+ voor de XC60

  Volvo introduceert de Polar en Polar+ uitvoeringen van de XC60. Deze versies zijn gebaseerd op de huidige Nordic+ en Nordic+ Luxury en combineren een zeer rijke uitrusting met een nog scherpere prijsstelling. De XC60 Polar en Polar+ zijn direct leverbaar. Zeer complete uitvoeringen met een ijzersterke concurrentiepositie! 

 • Volvo XC60 Nordic+ voor modeljaar 2017

  Volvo Cars Nederland presenteert de Volvo XC60 voor modeljaar 2017. Er is een breed motorengamma, zowel diesel als benzine, met en zonder AWD. Nieuw is de Volvo XC60 T5 AWD Geartronic. Ook is er de nieuwe uitvoering Nordic+ en er is te kiezen uit nieuwe kleuren en drie nieuwe typen wielen.

 • Volvo kondigt uitgebreide updates aan voor modeljaar 2017

  Volvo heeft voor modeljaar 2017 de nodige veranderingen in petto voor diverse modellen. De Volvo XC90 is in het vervolg bijvoorbeeld standaard voorzien van Pilot-Assist. Hiermee kan de auto tot een snelheid van 130 kilometer per uur, semi-autonoom rijden. Deze optie zit standaard ook op Volvo's nieuwe S90 en V90 die na de zomer op de markt verschijnen.

 • Volvo XC60 best verkochte midsize SUV in Europa

  De populariteit van de Volvo XC60 zet onverminderd door. In 2010 werden er 80.723 exemplaren verkocht, terwijl in 2015 een afzet van maar liefst 159.617 stuks werd gerealiseerd, blijkt uit cijfers van onafhankelijk onderzoeksbureau JATO. Daarmee is de verkoop van de Volvo XC60 in zes jaar verdubbeld en is hij uitgegroeid tot de best verkochte middelgrote SUV in Europa.

 • Eerbetoon van Volvo Cars aan medewerkers

  Volvo Cars brengt in de nieuwe campagne voor de populaire Volvo XC60 een eerbetoon aan zijn gevarieerde en almaar groeiende personeelsbestand. De campagne is in de sfeer van het succesvolle ‘Made by Sweden’ thema dat Volvo Cars de afgelopen tijd heeft gebruikt. Bekijk de hele campagnefilm hier op YouTube.

 • Klantervaring Volvo On Call

  Tegenwoordig is Volvo On Call een veel gekozen optie op nieuwe Volvo’s. Maar wat is Volvo On Call eigenlijk? En hoe werkt het in de praktijk? Het zogenaamde Volvo On Call bestaat bij Volvo al sinds 1998 en maakt standaard onderdeel uit van de Nordic en Polar uitvoeringen van verschillende modellen.

 • Polestar-tuning D4 en T5

  Volvo’s performancedivisie Polestar introduceert twee nieuwe “Performance Optimisations” voor de D4-diesel en T5-benzinemotor. Dankzij de toepassing van speciaal ontwikkelde software presteren de motoren op alle fronten beter en staan de Volvo-modellen garant voor een extra dynamische rijervaring.

 • Volvo Sensus Connect

  Volvo Sensus Connect

  Met de lancering van Volvo Sensus Connect introduceert Volvo Cars een update met nieuwe infotainment- en navigatiemogelijkheden. De klant is met Sensus Connect altijd verbonden met het internet. Dankzij een cloud-based service kan de bestuurder bijvoorbeeld een parkeerplaats vinden én betalen, restaurants vinden op de route, naadloos muziek streamen en nog veel meer. 

 • Nieuwe Volvo motoren

  i-Art-technologie

  Volvo presenteert een range volledig nieuwe Volvo motoren; de in Zweden ontwikkelde nieuwe tweeliter, viercilinder krachtbronnen. De dieselversie is als eerste motor ter wereld voorzien van i-Art-technologie en de krachtigste benzineversie is uitgerust met zowel een compressor als een turbo.

 • S60, V60 en XC60 R-Design

  XC60 R-design

  Tijdens de New York Autoshow 2013 presenteerde Volvo haar nieuwe R-Designmodellen van de Volvo S60, V60 en XC60. Deze bieden een uitstekende mix van een sportieve uitstraling en dynamisch rijgedrag, de verwachting is dan ook, dat zo'n 25% van onze relaties kiezen voor een R-Design.