Verraderlijke wegen, kou, slecht zicht... neem geen risico en boek onze grondige controle op maar liefst 27 punten. Gratis voor Volvo Card-houders, en ook gratis in combinatie met een jaarbeurt of APK! Tip: rijdt u nog op zomerbanden? Boek dan meteen de bandenwissel. Het worden drukke tijden in onze werkplaats, dus maak nú uw afspraak. Welkom!

De Volvo Wintercheck is geheel kosteloos. Tenminste als u Volvo Card-houder bent of de check combineert met Volvo-jaaronderhoud of APK. Anders betaalt u € 15. Ook erg voordelig voor een grondige controle op liefst 27 punten! Gladheid, kou en slecht zicht: na onze Wintercheck van circa 20 minuten is úw Volvo er klaar voor. Maak meteen even een afspraak! We controleren bij uw Volvo onder andere de banden, de remmen, wisserbladen, de elektrische installatie, het in- en exterieur en een aantal essentiële punten onder de motorkap.
2017 acties Wintercheck XC90 bos 1240

My Volvo Magazine
We gaan op zoek naar ervaringen die ons altijd zullen bijblijven en proberen die te vinden in onze manier van leven, werken en reizen. Maar naast het streven naar persoonlijke herinneringen hebben we de verantwoordelijkheid om de wereld om ons heen te beschermen of verbeteren, zodat volgende generaties hetzelfde kunnen doen. Dat zou je duurzaamheid kunnen noemen. Wij zien het meer als een levenswijze. 
Lees nu My Volvo Magazine online 

2017 acties Wintercheck 1240

Private lease

Hooftman Tweets