Liesbeth List De Goudse Schouwburg

Bent u een liefhebber van musicals? In een unieke samenwerking met De Goudse Schouwburg kunnen wij u 50% korting op eerste rang kaarten voor “LIESBETH List, de musical” aanbieden! De voorstelling is op zaterdag 23 december 2017. Reserveer nu snel uw kaarten zodat u verzekerd bent van de beste plaatsen.

U ontvangt dus twee kaarten voor de prijs van één. Uw kaarten kunt u eenvoudig reserveren via de boekingswebsite van De Goudse Schouwburg. U ontvangt de korting door de prijssoort “VOLVO2-1” te kiezen en als actiecode HOOFTMANSPECIAL in te voeren. Vanzelfsprekend is deze actie geldig zolang de plaatsen beschikbaar zijn. 

LIESBETH List, de musical 
Een ongelofelijk verhaal over een vrouw die alles overwon: de zelfmoord van haar moeder meteen na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een neerwaartse carrière en het verlies van Ramses en haar grote liefde Rob. Maar ze overwon alles. Dat ze na haar veertigste toch nog zwanger raakte was haar grootste ‘cadeau’. Deze nieuwe musical, met Renée van Wegberg in de titelrol, gaat over één van onze grootste vedettes; Liesbeth List, geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen. Moeder, minnares en artieste met een enorme rijkdom aan prachtig repertoire van Shaffy, Piaf, Aznavour, Boeijen, Theodorakis en Brel. Bekijk de teaser2017 actie schouwburg LiesbethList citaten

Private lease

Hooftman Tweets