Zaterdag 9 september stond de showroom van onze vestiging in Waddinxveen vol met jeugdige hockeyliefhebbers. Allemaal gekomen voor Naomi van As, oud-hockeyinternational en bekend gezicht van onder andere Zappsport. Voor iedereen die helaas niet aanwezig konden zijn heeft Naomi een leuke boodschap achter gelaten. Bekijk deze hier

In een ontspannen sfeer heeft Naomi van As veel hockeyattributen en zelfs telefoons gesigneerd, konden alle kinderen haar vragen stellen en zijn er veel foto’s gemaakt. De ouders konden ondertussen genieten van een kop koffie en regelmatig werd van de gelegenheid gebruik gemaakt de mooie Volvo’s te bekijken. Bekijk hier alle door ons gemaakte foto’s. 
2017 Naomi van as GMHC 1240

Bij binnenkomst konden alle kinderen een lot met hun naam in de Volvo box doen om kans te maken op een gloednieuwe hockeystick. Naomi van As heeft uit de volle box een lot gehaald en Isabel van GMHC nam trots de hockeystick, uiteraard eerst gesigneerd door Naomi, in ontvangst!
2017 Naomi van as stick 1240

Met het kegelspel, waarbij de bidons om moesten gooien met een bal en hockeystick, konden de leden voor hun club een mooie prijs verdienen. Alle punten werden per vereniging bij elkaar opgeteld en door een gelijkspel kunnen zowel Hockeyclub Waddinxveen én de Goudse Mixed Hockey Club een bedrag van € 150,- tegemoet zien!
2017 Naomi van as kegel 1240

Private lease

Hooftman Tweets