Onze vestiging in Woerden ondergaat dit jaar tijdens een grootscheepse verbouwing een metamorfose. Tijdens de verbouwing zijn we vanzelfsprekend gewoon geopend en ondanks dat we de overlast tot een minimum willen beperken, kunt u hinder ondervinden. Wij danken u op voorhand alvast voor uw begrip en ondersteuning.

Afgelopen weken zijn de eerste stappen daartoe gezet; het bouwklaar maken van het achterterrein en slaan van de eerste van de 40 heipalen.
2017 bouw woerden eerstepaal 1240
De verbouwing is voor onze vestiging in Woerden een prachtige en uitdagende stap waar we u graag bij betrekken. Wij willen u dan ook nader informeren over onder andere het doel van de verbouwing en u maandelijks op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Tevens geven wij met regelmaat via de sociale media een update. Mocht u in onze vestiging zijn, dan is Bart Thijssen uw aanspreekpunt voor al uw vragen.
2017 bouw woerden bouwtekening zij 1240
Op onze Facebookpagina staat een fotoalbum waar u het verloop van de verbouwing kunt volgen. Daarnaast zal er op deze website een blog komen waarin alle details besproken gaan worden. Wij wensen het team Woerden succes in de eerste stap op weg naar een succesvolle verbouwing!2017 bouw woerden teamwoerden 1240

Private lease

Hooftman Tweets