Zoals bekend is 2016 een jubileumjaar, waarin Hooftman Volvo haar 70-jarig bestaan viert. Dat de ontwikkeling van het bedrijf de afgelopen 70 jaar voornamelijk te danken is geweest aan de trouwe Hooftman-relaties, spreekt voor zich. Het jaar 2016 zal daarom in het teken staan van dit jubileum, waarbij het plan is opgevat een aantal willekeurige relaties aan het woord te laten.

Het eerste bezoek
Vrijdagmorgen 11 maart 2016 was het zover: Teun en Henk Hooftman troffen bij hun eerste jubileum bezoek de heer Co Doeleman van Doeleman Logistiek BV. Na de enthousiaste ontvangst door de heer Co Doeleman werd tijdens de koffie de meegebrachte Hooftman Jubileum taart aangesneden. Die eer viel te beurt aan zijn toevallig aanschuivende zoon Vincent, die samen met zijn broer Edwin sinds 2014 deel uit maakt van de nieuwe directie van Doeleman Logistiek BV.

2016 70jaar Doeleman Co en Vincent Doeleman 1240

De onderneming 
Dit prachtige bedrijf behoeft nauwelijks enige introductie: een prachtig strak georganiseerde onderneming, waar de heer Doeleman vol trots over vertelde. Bijzonder is de groei die het sinds 1954 doormaakte van pionierend transportbedrijf in 1954 aan de Kerkstraat in Waddinxveen tot aan de complete MVO logistieke dienstverlener van nu, dat sinds 2014 officieel gerund wordt door de derde generatie Doeleman: Edwin en Vincent.

2016 70jaar Doeleman pand 1240 

Doeleman Logistiek versus Hooftman Volvo
Hoog in het vaandel bij Doeleman staan de orde en netheid, dat kennelijk genetisch is overgebracht volgens de heer Doeleman. Dat fenomeen lijkt eveneens bij Hooftman het geval te zijn en het is niet ondenkbaar, dat dit wellicht mede heeft bijgedragen aan de jarenlange relatie tussen Doeleman en Hooftman Volvo. Ook de ontwikkeling en groei, die beide bedrijven hebben doorgemaakt, lijken op elkaar en zowel bij Doeleman als Hooftman staat sinds kort de derde generatie aan het roer; Edwin en Vincent Doeleman en Martine en Ivor Hooftman zijn inmiddels geen onbekenden meer voor elkaar.

2016 70jaar Doeleman Hooftmannen 1240

Waarom Volvo?
Door aanstekelijk enthousiasme van een goede vriend kocht Co Doeleman rond 1990 zijn eerste Volvo. Na een aantal stationcars rijdt hij nog nu tot volle tevredenheid in zijn Volvo XC60. Inmiddels rijdt ook één van zijn zoons een Volvo V60. De betrouwbaarheid van het merk Volvo in combinatie de goeie ervaringen met de klantgerichte service van Hooftman en bijvoorbeeld Volvo Assistance zijn bepalend, aldus de heer Doeleman. Met aandacht volgt hij de ontwikkelingen van de nieuwe Volvo modellen, met name als het gaat om de zelfsturende Volvo; want vroeg of laat zal dit ook in de transportsector zijn intrede doen. Naast personenauto’s heeft Doeleman Logistiek BV tot volle tevredenheid ook een aantal Volvo Trucks in gebruik.

Tot slot
Het gezellige onderhoud werd afgerond met een korte rondleiding door het logistiek centrum, dat diepe indruk maakt op de bezoeker: strak, zoals verwacht netjes en volledig digitaal gemanaged.

2016 70jaar Doeleman magazijn VincentDoeleman TeunHooftman 1240

Met dank aan de heer Co Doeleman
Doeleman Logistiek BV

Teun en Henk Hooftman

2016 70jaar Doeleman magazijnLR

Private lease

Hooftman Tweets