In 2014 is Go4Hockey gestart met het organiseren van hockeyclinics en –camps op verschillende hockeyclubs in onze regio. Door de nog steeds stijgende populariteit van de hockeysport, is er bij de clubs steeds vaker behoefte aan ondersteuning en dus ziet Lars Verboom van Go4Hockey 2015 vol vertrouwen tegemoet.

Lars Verboom, zelf van jongs af aan fanatiek hockeyspeler, is vanaf nu te herkennen aan een oranje Volvo V40. "Oranje is de kleur van kampioenen en daarom past deze Volvo helemaal bij onze jonge bedrijf. Vorig jaar hebben we in opdracht van Volvo dealer Hooftman een aantal clinics mogen verzorgen bij hockeyclubs waarmee zij een samenwerking hebben. Die samenwerking hebben we nu uitgebreid door met deze opvallende Volvo naar alle evenementen te gaan rijden."
nieuws Go4Hockey V40 Lars 1100x500

Naast clinics organiseert Go4Hockey ook meerdaagse hockeytrainingen. Kinderen van 8 tot en met 13 jaar kunnen deelnemen aan de drie daagse van Go4Hockey. "We beloven dat het de drie leukste dagen van je zomervakantie zullen zijn. Er wordt gewerkt aan je hockeyvaardigheden en er worden ook veel sociale activiteiten gedaan. Zo genieten we onder andere van waterpret en veel samenwerkingsopdrachten. Ben jij een hockeyliefhebber? Dan is dit echt iets voor jou, kijk snel op onze website of onze Facebookpagina!" vertelt Lars enthousiast.
nieuws Go4Hockey V40 handen 1100x500

Directeur Ivor Hooftman vertel meer over de samenwerking. "De hockeysport en Volvo zijn sterk aan elkaar geassocieerd. Vandaar dat we ook met 6 toonaangevende hockeyclubs in onze omgeving een uitgebreide samenwerking hebben. "Aan de basis van die samenwerking staat de Volvo Clubbonus. "Dat is een mooie actie van onze importeur," gaat Ivor verder, "waarbij Volvo Cars Nederland voor elke nieuwe Volvo die bij ons gekocht wordt maar liefst € 1.000,- in de clubkas stort. Die bonus komt ten goede aan de jeugdopleiding van de betreffende club, een echte investering in de toekomst dus. Vandaar dat we uitkijken naar de samenwerking met Go4Hockey!"
nieuws Go4Hockey V40 los 1100x500

Private lease

Hooftman Tweets