Hooftman heeft een speciaal voor ons gemaakt schilderij gekocht van de Stichting Ipse de Bruggen, die de zorg voor verstandelijk & meervoudig gehandicapten op zich neemt. Met het geld worden de materialen voor deze en toekomstige projecten gefinancierd.


Het heeft ongeveer een jaar geduurd voordat het schilderij af was, als basis voor de inspiratie zijn folders en ander Volvo materiaal geleverd. Kunstenaar Herman Vrijenhoek heeft het schilderij met trots overhandigd, maar eerst heeft hij ons eerst de ruwe schetsen laten zien. Ook foto's en verhalen van het tot stand komen van het schilderij kwamen voorbij, erg leuk.

Het schilderij werd door Herman overhandigd en door Ron Meester en Erik Sikkel uitgepakt. Wij vinden het zeer geslaagd! Let vooral op de volgende aspecten: De rotonde is het Volvo logo, je kunt vanuit daar na de 4 vestigingen. Veel mensen, daar draait het tenslotte bij Volvo en Hooftman om! Volvo is duurzaam, vandaar de bomen. En er staan ook nog Volvo's op!

Nieuws IpseDeBrugge kunst 2 1100x500

Na de uitreiking hebben we Herman een mooie pet en sleutelhanger overhandigd en als klap op de vuurpijl nog een mooie Volvo Ocean Race trui. Die trui zal tot op de draad versleten gaan worden, hij was er enorm blij mee! Het hangt nu keurig in de showroom in Schoonhoven en het zou leuk zijn als het schilderij door de vestigingen gaat rouleren. U zou het zomaar kunnen zien hangen bij een bezoek aan onze showrooms.

Nieuws IpseDeBrugge kunst 3 1100x500

Private lease

Hooftman Tweets