S60

 • Nu Polar-uitvoeringen Volvo S60, V60 en V60 Cross Country

  Volvo maakt de Volvo V60 Cross Country nog aantrekkelijker en bovendien voor een grotere doelgroep bereikbaar. De meerprijs in vergelijking tot de Volvo V60 is verlaagd naar slechts € 1.000. Verder introduceert Volvo de complete Polar-uitvoeringen van de Volvo S60, V60 en V60 Cross Country. Het voordeel kan hierbij oplopen tot ruim € 8.000.

 • Buy & Drive; nieuwe Volvo's met showroomvoordeel!

  Buy & Drive, het exclusieve Hooftman label voor zeer snel te leveren nieuwe Volvo’s met extra veel showroomvoordeel! We hebben een groot aantal auto's toegevoegd aan de Buy&Drive-selectie, dus pak nu uw kans om te snel te genieten van een voordelige, gloednieuwe Volvo! 

 • Nieuwe Volvo S60 en V60 Polestar

  De nieuwe Volvo’s S60 en V60 Polestar zijn nu leverbaar en per direct te bestellen. Het zijn de snelste auto’s die Volvo Cars en Polestar samen hebben ontwikkeld. Beide modellen worden in beperkte oplage geproduceerd en zijn nu bij ons te bestellen.

 • Volvo breidt gamma S60 en V60 (Cross Country) uit

  Volvo heeft voor modeljaar 2017 enkele wijzigingen doorgevoerd in het aanbod van de Volvo S60 en V60 inclusief de Cross Country varianten. De S60 Cross Country heeft een lagere vanafprijs door de introductie van de D3 dieselmotor en het Momentum uitrustingsniveau. Zowel de S60 als V60 Cross Country modellen zijn nu tevens als T5 AWD beschikbaar.

 • Nieuwe 367 pk sterke Volvo S60 en V60 Polestar

  Volvo Cars en Polestar, het performance label dat in handen is van Volvo Cars, introduceren de snelste auto’s die ze ooit hebben gemaakt: de nieuwe 270 kW (367 pk) sterke Polestar S60 sedan en V60 estate. Deze, in gelimiteerde oplage gebouwde modellen, komen ook naar Nederland. 

 • Volvo kondigt uitgebreide updates aan voor modeljaar 2017

  Volvo heeft voor modeljaar 2017 de nodige veranderingen in petto voor diverse modellen. De Volvo XC90 is in het vervolg bijvoorbeeld standaard voorzien van Pilot-Assist. Hiermee kan de auto tot een snelheid van 130 kilometer per uur, semi-autonoom rijden. Deze optie zit standaard ook op Volvo's nieuwe S90 en V90 die na de zomer op de markt verschijnen.

 • Volvo Private Lease

  Een Volvo privé leasen? Dat kan nu ook via Volvo Private Lease. Een zorgeloze en financieel zeer aantrekkelijke optie, want daarmee rijdt u al vanaf slechts 369 euro per maand in een compleet uitgevoerde en gloednieuwe Volvo. Een uiterst bescheiden bedrag voor een premium auto, een Volvo, met een luxe uitrusting.  

 • Klantervaring Volvo On Call

  Tegenwoordig is Volvo On Call een veel gekozen optie op nieuwe Volvo’s. Maar wat is Volvo On Call eigenlijk? En hoe werkt het in de praktijk? Het zogenaamde Volvo On Call bestaat bij Volvo al sinds 1998 en maakt standaard onderdeel uit van de Nordic en Polar uitvoeringen van verschillende modellen.

 • Nordic en Nordic+ voor de S60 en V60

  De Volvo S60 en V60, ook de robuuste Cross Country uitvoeringen, zijn nu leverbaar in de extra rijk uitgeruste uitvoeringen Nordic en Nordic+. Afhankelijk van de gekozen versie behoren onder meer Sensus Navigatie, Sensus Connect, Volvo on Call, parkeerverwarming en Dual Xenon koplampen met adaptieve bochtverlichting tot de standaarduitrusting.

 • Polestar-tuning D4 en T5

  Volvo’s performancedivisie Polestar introduceert twee nieuwe “Performance Optimisations” voor de D4-diesel en T5-benzinemotor. Dankzij de toepassing van speciaal ontwikkelde software presteren de motoren op alle fronten beter en staan de Volvo-modellen garant voor een extra dynamische rijervaring.

 • Uitbreiding Volvo's viercilinder motoren

  Volvo legt in het nieuwe modeljaar de nadruk op een perfecte mix van prestaties, efficiency en comfort. In 2013 startte Volvo met de uitrol van een nieuwe generatie in eigen huis ontwikkelde viercilinder Drive-E-motoren. Dit jaar groeit het aanbod verder met de introductie van weer een reeks nieuwe viercilinderkrachtbronnen met diverse vermogens.

 • Nieuw: de Volvo S60 Cross Country

  Volvo opent een geheel nieuw segment met de lancering van de S60 Cross Country. De unieke, robuuste sedan met all-roadcapaciteiten beleeft zijn wereldpremière op de Detroit Motor Show en arriveert komende zomer in Nederland. Volvo verzet nu opnieuw de bakens met de introductie van de S60 Cross Country. Het is de eerste auto in zijn soort, voorzien van dezelfde uiterlijke kenmerken en beproefde all-roadcapaciteiten waar de Volvo Cross Country-modellen om bekend staan.

 • Volvo Sensus Connect

  Volvo Sensus Connect

  Met de lancering van Volvo Sensus Connect introduceert Volvo Cars een update met nieuwe infotainment- en navigatiemogelijkheden. De klant is met Sensus Connect altijd verbonden met het internet. Dankzij een cloud-based service kan de bestuurder bijvoorbeeld een parkeerplaats vinden én betalen, restaurants vinden op de route, naadloos muziek streamen en nog veel meer. 

 • S60 en V60 Polestar

  Ze komen naar Nederland! De 350 pk tellende performance Volvo's: De S60 én V60 Polestar. De Polestar modellen zijn beperkt te bestellen bij de Volvodealer en de afleveringen vinden plaats in het najaar van 2014 in de lokale markten van onder meer Nederland, Canada, Japan, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

 • Nieuwe Volvo motoren

  i-Art-technologie

  Volvo presenteert een range volledig nieuwe Volvo motoren; de in Zweden ontwikkelde nieuwe tweeliter, viercilinder krachtbronnen. De dieselversie is als eerste motor ter wereld voorzien van i-Art-technologie en de krachtigste benzineversie is uitgerust met zowel een compressor als een turbo.

 • S60, V60 en XC60 R-Design

  XC60 R-design

  Tijdens de New York Autoshow 2013 presenteerde Volvo haar nieuwe R-Designmodellen van de Volvo S60, V60 en XC60. Deze bieden een uitstekende mix van een sportieve uitstraling en dynamisch rijgedrag, de verwachting is dan ook, dat zo'n 25% van onze relaties kiezen voor een R-Design.

 • Volvo S60

  Volvo S60 2015

  Het vernieuwde design van de S60, met zijn doelgerichte en dynamische styling, accentueert zijn sportiever karakter. 'Met het nieuwe frontdesign hebben we de krachtige uitstraling van de S60 verder aangescherpt.

 • Volvo loopt voorop op veiligheidsgebied

  Volvo Veiligheid Crash Test

  Dat Volvo vooroploopt in de ontwikkeling van veilige auto's is door het gerenommeerde Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) andermaal bewezen. Van de 11 geteste auto's is de Volvo S60 één van slechts twee auto's die in 2012 de hoogste score in de crashtests van het onafhankelijke Amerikaanse veiligheidsinstituut hebben behaald.