Verbouwing Woerden

Bij de keuze voor een ingrijpende verbouwing zoals momenteel in onze Woerdense vestiging plaats vindt, gaan we als Hooftman directie natuurlijk niet over één nacht ijs. Wat zijn nou de initiële redenen voor de keuzes die we gemaakt hebben? En hoe is het tot het uiteindelijk ontwerp gekomen? Dat is het traject waar we u in deze blogs graag in meenemen door te vertellen over de verschillende pijlers waarop de verbouwing is gefundeerd! Solide, modern en nuchter, zoals u van ons gewend bent.
  • Verbouwingsblog; Occasions anno 2017

    De gesprekken over het implementeren van de nieuwe Volvo Dealerstandards, de huisstijl, maakten al snel duidelijk dat er veel wensen waren die tot een grotere verbouwing zouden leiden. Na de verbouwing moet Hooftman niet alleen voldoen aan de Volvo huisstijl, maar ook voorbereid zijn op wat de markt de komende jaren van ons gaat verwachten. Daarvan is de groeiende markt voor occasions een belangrijk aspect. Die markt ontwikkelt zich razendsnel en de kopers zijn veeleisender dan ooit.

  • Verbouwingsblog; Wijziging Volvo huisstijl

    Als officieel Volvo dealer wordt er door Volvo Car Nederland (VCNL) en Volvo Car Corporation (VCC) in Zweden van ons verwacht dat wij herkenbaar zijn als onderdeel van de Volvo organisatie. Die herkenbaarheid, samengevat als huisstijl, krijgt natuurlijk om de paar jaar een opfrisbeurt. De nieuwe huisstijl moet komende jaren worden doorgevoerd bij alle Volvo dealers, voor Hooftman is Woerden de eerste vestiging die de update krijgt.

  • Grote verbouwing Hooftman Woerden B.V.

    Onze vestiging in Woerden ondergaat dit jaar tijdens een grootscheepse verbouwing een metamorfose. Tijdens de verbouwing zijn we vanzelfsprekend gewoon geopend en ondanks dat we de overlast tot een minimum willen beperken, kunt u hinder ondervinden. Wij danken u op voorhand alvast voor uw begrip en ondersteuning.