volvo mobility

Zorgeloze Mobiliteit

Met het bijzondere merk Volvo en met behulp van de modernste faciliteiten en vakkennis streven we in onze service naar optimale klanttevredenheid.

Lees meer

medewerkers

Onze medewerkers

Onze medewerkers vormen het hart van onze organisatie en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of u van informatie te voorzien.

Meer informatie

Volvo-dealer Hooftman heeft sinds 14 december 2009 officieel de "Erkend Duurzaam"-erkenning. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door BOVAG en is het bewijs dat Hooftman duurzaamheid heeft verankerd in alle facetten van de bedrijfsvoering.

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Op die vraag heeft Ivor Hooftman een helder antwoord. "Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is een vast onderdeel van onze bedrijfsvoering. Dat betekent bijvoorbeeld, dat wij voornamelijk stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. Maar we gaan ook zuinig om met energie en drinkwater."

Ook als werkgever heeft Hooftman zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt de Volvo-dealer zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door ondersteuning van onder andere diverse regionale sportverenigingen.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showrooms van Hooftman staan schone en zuinige modellen van Volvo. "Wij merken dat er steeds meer vraag is naar auto's met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Wij kunnen we daar mooi in voorzien, veel modellen zijn beloond met gunstige fiscale bijtelling! Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto's die we verkopen; zoals gezegd wordt ook in onze werkplaats op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen" sluit Ivor Hooftman af.

Volvo's en duurzaamheid
Ook na de audit blijft duurzaam ondernemen de aandacht krijgen die het verdient. 'We zijn geïnteresseerd en zullen onze bijdrage blijven leveren aan nieuwe initiatieven die vanuit de Volvo-organisatie of de BOVAG worden genomen' vervolgt Martine Hooftman. 'Dat moet ertoe leiden dat we ook de komende jaren het 'Erkend Duurzaam'-certificaat in ontvangst mogen nemen. De diverse Volvo-modellen met uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren die we in de showroom hebben staan, vullen onze duurzame bedrijfsvoering uitstekend aan.

Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. Het certificaat is een jaar lang geldig.

Laatste Nieuws

Akties

 


Volvo Private Lease

4 Vestigingen in Midden Holland

Gelegen in het Groene Hart zijn onze vestingen eenvoudig bereikbaar vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden of Utrecht