volvo mobility

Zorgeloze Mobiliteit

Met het bijzondere merk Volvo en met behulp van de modernste faciliteiten en vakkennis streven we in onze service naar optimale klanttevredenheid.

Lees meer

medewerkers

Onze medewerkers

Onze medewerkers vormen het hart van onze organisatie en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of u van informatie te voorzien.

Meer informatie

Bij Hooftman kunt u indien gewenst online een service afspraak maken. Onder het kopje "Sales & Services" vindt u onze online werkplaatsreceptie. Hier kunt u dag-en-nacht ruimte in onze werkplaatsplanning reserveren en aangeven welke werkzaamheden we voor u mogen uitvoeren. Uiteraard kan u ook een prijsopgave vragen voor uit te voeren onderhoud, reparaties of te monteren accessoires.

Het werkt heel eenvoudig. Eerst selecteert u de betreffende Hooftman-vestiging, vervolgens een datum. Op de kalender ziet u duidelijk wanneer er ruimte is; de rode dagen zijn al vol, op oranje dagen staan er al een aantal afspraken gepland, maar is er nog ruimte en op groene dagen is er voldoende tijd beschikbaar. De volgende stap is het aankruizen van hetgeen u graag wil laten verzorgen. Vervolgens drukt u op 'versturen'. De volgende werkdag ontvangt u van ons een terugkoppeling op de gewenste afspraak en eventueel de prijsopgave. Zo eenvoudig kan het zijn!

Laatste Nieuws

Akties

 


Volvo Private Lease

4 Vestigingen in Midden Holland

Gelegen in het Groene Hart zijn onze vestingen eenvoudig bereikbaar vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden of Utrecht