volvo mobility

Zorgeloze Mobiliteit

Met het bijzondere merk Volvo en met behulp van de modernste faciliteiten en vakkennis streven we in onze service naar optimale klanttevredenheid.

Lees meer

medewerkers

Onze medewerkers

Onze medewerkers vormen het hart van onze organisatie en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of u van informatie te voorzien.

Meer informatie

Bij aankoop van een Volvo occasion uit het Selekt-programma koopt u meer dan een auto, u koopt onze belofte aan u. Volvo Selekt is een totaalpakket, ontwikkeld om klanten de hoogste mate van kwaliteit en zekerheid te bieden.

Het kopen van een Volvo Selekt auto is de meest betrouwbare optie. Klik hier om onze collectie Volvo Selekt en Volvo Used Car te bekijken!

Auto's met Volvo Selekt;

 • zijn jonger dan 60 maanden
 • hebben minder dan 150.000 km gereden
 • hebben een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis
 • 12 maanden garantie zonder kilometerbeperking
 • zijn geïnspecteerd door een erkend Volvo-technicus
 • zijn gereed gemaakt a.d.h.v. een Volvo Selekt Health Checklist van meer dan 100 punten

Inclusief:

 • Complete software-upgrade van motormanagement & aandrijflijn
 • Volvo Assistance én de Volvo Card
 • Omruilgarantie (max. 1.500 kilometer of 30 dagen)
 • Inspectie en verkoopklaar maken
 • Elke Volvo Selekt occasion dient op meer dan 100 punten te voldoen aan de Volvo-normen op het gebied van veiligheid, prestaties en verzorging. Voor het verkoopklaar maken worden vanzelfsprekend alleen originele Volvo-onderdelen gebruikt, zodat uw Volvo altijd op-en-top een Volvo blijft. Deze service is exclusief voor Volvo-dealers en verzekerd dat uw Volvo Selekt occasion optimaal zijn capaciteiten benut. De afleveringskosten voor Volvo Selekt bedragen € 695,-.

Volvo Selekt-garantie
Alleen wij als officiële Volvo-dealer kunnen de Volvo Selekt-garantie bieden: één van de meest uitgebreide autogaranties. Met Volvo Selekt kunt u met een gerust hart vertrouwen op uw Volvo.

Volvo Assistance
Bij het Volvo Selekt-aanbod zit Volvo Assistance voor de duur van 12 maanden. Het is meer dan pechhulp onderweg, omdat u waar dan ook in Europa 24 uur per dag een beroep zult kunnen doen op onze pechhulp- en sleepdienst. Of u nu een lekke band krijgt of betrokken raakt bij een ongeval – elders of thuis in de problemen komt – u kunt erop rekenen dat Volvo Assistance u weer op weg helpt. Klik hier voor meer informatie over de uitgebreide dekking van Volvo Assistance.

Volledige tevredenheid gewaarborgd
We streven ernaar dat u voor de volle 100% tevreden bent met uw Volvo Selekt-auto. Daarom bieden wij 30 dagen omruilgarantie op elke auto. Als u binnen 30 dagen of 1.500 km (wat het eerst bereikt wordt) niet tevreden bent met uw Volvo Selekt-auto, ruilen wij de auto om voor een ander exemplaar van dezelfde waarde. Waarom risico lopen door elders een Volvo-occasion te kopen?

Pure zekerheid
Volvo Car Insurance is de autoverzekering voor Volvo-liefhebbers. Hij geeft u de zekerheid dat uw Volvo puur Volvo blijft. Kiest u voor de garantie van reparaties bij een Volvo-specialist, met originele Volvo-onderdelen? En voor de garantie van een vervangende Volvo tijdens uw reparatie? Kies dan voor Volvo Car Insurance. Bereken nu uw premie of maak een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze verkoopadviseurs. Voor meer informatie, klik hier.

Volvo Car Finance: de financiering van uw Volvo in goede handen
De financieringsproducten van Volvo Car Finance zijn exclusief voor Volvo-rijders. Met de kwaliteit én veiligheid zoals u die van Volvo gewend bent. Klik hier voor meer informatie over de financieringsproducten van Volvo Car Finance.

Volvo Car Finance voordelen:

 • Vast maandbedragen
 • Flexibiliteit
 • Scherpe tarieven
 • Veilige en solide financieringsmogelijkheden

Laatste Nieuws

Akties

 


Volvo Private Lease

4 Vestigingen in Midden Holland

Gelegen in het Groene Hart zijn onze vestingen eenvoudig bereikbaar vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden of Utrecht