volvo mobility

Zorgeloze Mobiliteit

Met het bijzondere merk Volvo en met behulp van de modernste faciliteiten en vakkennis streven we in onze service naar optimale klanttevredenheid.

Lees meer

medewerkers

Onze medewerkers

Onze medewerkers vormen het hart van onze organisatie en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of u van informatie te voorzien.

Meer informatie

Een Volvo privé leasen? Dat kan nu ook via Volvo Private Lease. Een zorgeloze en financieel zeer aantrekkelijke optie, want daarmee rijdt u al vanaf slechts 369 euro per maand in een compleet uitgevoerde en gloednieuwe Volvo. Een uiterst bescheiden bedrag voor een premium auto, een Volvo, met een luxe uitrusting.  

Ook voor een APK-keuring bent u bij ons aan het juiste adres. De complete APK-keuring verzorgen wij voor slechts € 25,- all-in! En wist u dat deze actie niet alleen voor Volvo's geldt? We verzorgen APK's voor alle merken auto's, dus ook voor de andere auto's in uw gezin. Wel zo makkelijk, alles onder één dak!

All-in betekent dat er geen bijkomende kosten zijn voor afmelden bij het RDW, uitlaatgasmetingen, et cetera. Kosten die voorheen altijd in rekening werden gebracht. Er zijn dus geen verrassingen achteraf! Daarnaast kunt u met Service op Maat helemaal rekenen op maatwerk voor het onderhoud van uw auto. Transparantie, daar houden wij van!

Service Manager Koen van Offeren vertelt: "Ik sprak een klant met een jarenlange relatie met Hooftman die de auto van zijn vrouw, van een Japans merk, kwam brengen voor een onderhoudsbeurt en een APK. Hij zei letterlijk 'Ik vind het wel prettig zo, we kennen jullie en hoeven niet te zoeken naar een betrouwbare garage' en dit heeft ons op het idee gebracht deze actie te organiseren." Indien u niet exact weet wanneer de apk van uw auto verloopt, kunt u deze hier controleren.

Via onze Online Werkplaatsreceptie kunt u eenvoudig uw werkplaatsafspraak plannen. Uiteraard kunt u ook bellen naar onze werkplaatsreceptie, zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Vraagt u dan ook eens naar Service op Maat, de meest transparante vorm van onderhoud.

APK actie 2012 main 700x300

De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Cars Nederland uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid (of de ouder van een lid) van die vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij een erkende Volvo dealer! Volvo is al sinds 1994 fan van de Nederlandse hockeysport en partner van de koninklijke Nederlandse Hockeybond. Indirect helpt Volvo daarmee iedere hockeyer in Nederland. Deze sponsoring activeert Volvo Cars Nederland nu ook regionaal, daar waar de Volvo dealers midden in de in de hockeysamenleving staan. Bekijk hier de film!

Hooftman Autobedrijven is een dealer die midden in de in de hockeysamenleving staat en heeft al jaren warme banden met hockeyclubs in de regio zoals Hockey Club Reeuwijk Bodegraven, Goudse Mixed Hockey Club, Hockey Club Alphen, Mixed Hockey Club Woerden, Hockey Club Waddinxveen en Schoonhovense Mixed Hockey Club

Polestar Tuning, nu verkrijgbaar voor € 995,- Haal meer uit uw Volvo met Volvo Tuning. Natuurlijk levert uw Volvo voldoende vermogen. Maar met speciale software wordt de reactiesnelheid van uw motor aanzienlijk hoger! Hierdoor haalt u sneller, dus veiliger in en u geniet van de fellere respons op uw gaspedaal.

Deze Volvo-tuningset (chiptuning in de volksmond) is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Volvo's officiële Zweedse 'partner in racing'. Polestar. Bekijk de mogelijkheden per model en modeljaar op de Polestar website.

Staat uw Volvo er niet tussen? Informeer dan bij onze medewerkers, het aanbod wordt regelmatig uitgebreid.

volvo-tuning

 

Waarom Volvo Tuning?

  • Behoud van alle officiële fabrieksgarantie.
  • Een Volvo met Polestar Tuning heeft hetzelfde opgegeven brandstofverbruik als de standaardversie. Dit betekent dat de milieueffecten ongewijzigd blijven.
  • Verhoging van het motorvermogen en het rijgenot.
  • Ook na upgrade van software blijft dit product actief en wordt niet gewijzigd door de nieuwe software.
  • Geïnstalleerd door uw Volvo-dealer.
  • Volvo Tuning is voor een toenemend aantal modellen verkrijgbaar bij uw Volvo-dealer, voor € 995. Wanneer u vooraf een Volvo Tuning update bestelt, kan de upgrade op dezelfde dag worden uitgevoerd wanneer bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd.

Klik en maakt direct online een werkplaatsafspraak.

 

volvo airco

Zowel in de zomer als in de winter zijn er hoogstwaarschijnlijk momenten, dat u in uw Volvo de airco intensiever gaat gebruiken. Heel vervelend als uw airco dan onvoldoende werkt en nare luchtjes geeft. Na een langere periode van laag aircogebruik, kan het namelijk zijn dat het aircosysteem minder koudemiddel bevat of is vervuild door schimmelvorming.

Dit is te voorkomen! Zoals u regelmatig het oliepeil checkt en aanvult is dit ook nodig voor de aircovloeistof. Algemeen advies is om uw aircosysteem minimaal eens in de twee jaar te laten (bij)vullen conform de Airco onderhoudscheck zodat deze goed blijft koelen. Daarnaast kan door vochtophoping schimmelvorming in de luchtkanalen ontstaan, wat zelfs kan leiden tot verkoudheid en allergie. Dit is eenvoudig te verhelpen door jaarlijks de airco te laten reinigen en het interieurfilter te vervangen.

Bovenstaande kunnen wij u als volgt aanbieden:

Airco Onderhoudscheck
Algemeen advies is om uw aircosysteem minimaal eens in de twee jaar te laten (bij)vullen én reinigen conform de Airco onderhoudscheck; dé health check voor uw Volvo aircosysteem dus! 

Airco reiniging
Last van nare luchtjes? Laat uw aircosysteem dan reinigen. In de luchtleidingen van uw aircosysteem hopen zich bacteriën op die tot nare luchtjes kunnen leiden en zelfs verkoudheid en allergie kunnen veroorzaken. Daarom is het raadzaam één keer per jaar uw aircosysteem te laten reinigen.

Gratis Aircocheck
Wilt u weten hoe goed uw aircosysteem nog koelt? Onze specialisten controleren gratis de werking van uw airco; of deze de temperatuur nog onder controle houdt.

 

Laatste Nieuws

Akties

 


Volvo Private Lease

4 Vestigingen in Midden Holland

Gelegen in het Groene Hart zijn onze vestingen eenvoudig bereikbaar vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden of Utrecht